Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem megy az ismerkedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megy az ismerkedés?

Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim akivel elmehetnék csajozni.Eljárok otthonról de mindig csak magamba vagyok.Nem is értem más hogy tud ismerkedni.Nekem ez a világon a legnehezebb dolog.Mintha fel se tünne senkinek hogy létezek.Van ebből kiút?f
2023. máj. 15. 11:12
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
Hogyne volna. Ami nem megy nem kell erőltetni, vagy jön vagy nem. Helyette inkább azzal foglalkozom én is ami megy és örömöm lelem benne.
2023. máj. 15. 11:14
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Akkor először azon kellene dolgozni, hogy legyenek barátaid. Keress valami olyan hobbit, amit másokkal lehet csinálni. Járj közösségbe akkor is, ha kívül esik a komfortzónádon. Csatlakozz túratársaságokhoz, járj el csoportos edzésre. Előbb-utóbb lesz valaki, akivel barátkozhatsz.
2023. máj. 15. 11:30
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Csak megerősíteni tudom, amiket előttem írtak, a férfi baráti társaság nagyon kell az embernek akkoris, ha párkapcsolatban él. Sokan pont ezt rontják el, hogy elkezdik hanyagolni miután barátnőjük lesz és mikor hullámvölgybe jut a kapcsolatuk, akkor jönnek rá milyen fontos is.
2023. máj. 15. 11:33
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Teljesen igaz. Egy férfinek szerintem különösen kell, hogy férfi energiák is legyenek körülötte. Hogy menjen el sörözni a haverokkal, vagy sátrazni egy hétvégére. Sok nő meg azzal rontja el, hogy visszatartja ezektől és tkp kiheréli azzal, hogy mindig csak vele kell lenni.
2023. máj. 15. 11:36
 5/7 anonim ***** válasza:
34%
Egyedül is lehet csajozni,eljárni. Csak önbizalom szükséges,más nem
2023. máj. 15. 11:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Ronda vagy? Alacsony esetleg? Akkor biztosan nem fog menni. Egyébként meg menjél el dolgozni, ha lesz pénzed meg valami egzisztenciád akkor nőd is lesz.
2023. máj. 15. 12:58
 7/7 A kérdező kommentje:

6 os

Nem vagyok alacsony,viszont ronda vagyok.

Hiába dolgozok képzeld kocsim is van.És még se megy a csajozás!

2023. máj. 15. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!