Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ismerkedés után (nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ismerkedés után (nem beszéltek) miért törlitek a másikat az ismerősök (Facebook) közül? Ez jelent valamit?

Figyelt kérdés

2022. márc. 14. 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Igen, azt hogy nem jó embert választottál. Mert ha nem is jöttél be neki akkor sem illett volna ezt.
2022. márc. 14. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Minek legyen ismerős olyan akivel nem beszélek?
2022. márc. 14. 21:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
nem akar kapcsolatnak se barátnak.. akkor semmi köze a megosztott dolgaimhoz.
2022. márc. 14. 21:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene megtartani azt, akivel nem beszélek, nincs pl.: munkakapcsolat sem, nem találkozunk (már)? Ha rendeztük is a problémát egymással, akkor nincs miről már beszélnünk, fenntartanni az ismeretséget. Sokadrészt meg azért fájó pont tud lenni egy nem sikeres kapcsolatkiépítés: ha pedig ott van (magamból kiindulva) a környezetemben az adott ember képe, akkor az nem jó érzéssel bír számomra, akkor inkább kuka. Ha valami beszélni való van mégis, akkor ott van a Messenger.
2022. márc. 14. 22:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
évente én is szelektálok. Van akit csak azért jelöltem vagy jelölt be, mert kolléga. Viszont ha már nem az akkor semmi közünk egymáshoz. Kivétel akiket nagyon csíptem azok maradnak, mert érdekel mi van velük.
2022. márc. 15. 00:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is kitörlöm az ismerősök közül azt, akivel csak az ismerkedés kötött össze. Ha nem lesz belőle semmi, akkor minek legyen ott? Nem akarom nézegetni,hogy mással van. Ugyanez érvényes az exekre is.
2022. márc. 15. 00:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Volt olyan akit bejeloltem,aztán vagy randi sem lett vagy egy két randi után megszakadt a kapcsolat.

Ilyeneket én is törlöm.

Ha nem tartjuk a kapcsolatot akkor felesleges.

2022. márc. 17. 08:37
 8/8 anonim ***** válasza:

A törlés más okból is lehet. Én töröltem azért embert, mert oda voltam érte, a szívem szakadt meg, ahányszor online láttam, nem lehetett a párom soha, foglalt. Így nem akartam szenvedni, felejteni akartam, így töröltem.

Nő vagyok

2022. márc. 17. 12:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!