Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, ha valaki kicsit füllent az életkorával kapcsolatban Tinderen?

Figyelt kérdés

Nem durva hazugságra gondolok, hanem 35->31 év (ráadásul férfi, vagyis a biológiai óra sem ketyeg úgy). A képek is frissek, vagyis a valóságot tükrözik (amúgy ismeretlenek 28-32 közé tippelnek).

Miért van erre szükség (szerintem)? Mert egyszerűen rengeteg nő (nem tinik, hanem a 26-33 korosztály) egyszerűen nem húzza fel eddig a csúszkát és így esélyem sincs...

2023. máj. 14. 14:09
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Én 10 évvel nézek ki fiatalabbnak, de attól még nem leszek huszonéves, se attól, ha azt mondom:-) Ne hajtsd a baromságokat, nem mindenki kamuzik. Ismerkedtem anno én is neten párszor, mindig a valósat írtam, és randipartner se bukott le semmivel. De nem véletlenül hoztam fel, te ebben hazudsz, más meg akkor feltölt mondjuk 10 évvel ezelőtti, sokkal előnyösebb képet, esetleg 40 felé közeledő nő mondja magát 33-nak, ott te lennél a legjobban kibukva.
2023. máj. 14. 19:55
 32/36 anonim ***** válasza:
26%
Aki gyereket akar, annak már lehet sok a 35 év. Mire összejön, simán 40 körül leszel.
2023. máj. 14. 20:16
 33/36 A kérdező kommentje:

#31-nek: Nem egy évtizedet akarok kamuzni, azért maradjunk a realitások talaján. A 10 évvel korábbi képek pedig akkora kamuk, hogy már a személyes találkozó 0. percében lebukik az illető és onnantól érthető, hogy nincs semmilyen folytatás. Nők esetében pedig mint korábban is írtam, épp a 35 körüli életkorban gyakorlati jelentősége van a hazugságnak, ez teljességgel elfogadhatatlan. Ha egy nő már 48 évesen mondja magát 44 évesnek, az tök mindegy.

#32: Ha szerinted a férfiak 35 évesen már kifutottak az időből a családalapítást illetően, akkor te másik bolygón élsz...

2023. máj. 14. 20:30
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem futottak ki, de nem mindenki akar 1-2 éven belül gyereket vállalni, ami tök érthető. Egy 26 éves pl lehet, hogy nem akar gyereket az elkövetkezendő 9 évben sem akár. A 33 éves lehet, de annak meg nyilván nem leszel öreg 35 évesen…

Egyébként meg fogd már fel, a hazugságot senki nem fogadja el, mindegy, hogy van-e mögötte bármi logikus magyarázat vagy sem.

2023. máj. 14. 20:39
 35/36 anonim ***** válasza:
35%
Te èlsz más bolygón, egy 40 év körüli fèrfi már vèn egy csecsemőhöz, még akkor is ha manapság ez a divat.
2023. máj. 14. 20:56
 36/36 anonim ***** válasza:
54%
Engem egy másik társkeresőn a "nagy" korkülönbség miatt pattintott le egy csaj. Én voltam akkor 32 éves férfi ő pedig 27 éves nő.
2023. máj. 15. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!