Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Több olyan jó nőt is ismerek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több olyan jó nőt is ismerek, akik nem kamusan vannak fenn Tinderen, van sok match-ük, mégsem tudnak választani, rendes kapcsolatba kerülni. Miért?

Figyelt kérdés

TEhát tuti nem valaki beregisztrált helyettük vagy egy bot dolgozik, mert beszéltem is ilyen nővel (pl. volt kolléganő). Szegényeknek nem fogatlan szakmunkásokkal kell foglalkoznia, hanem rendesen ügyvédek, menedzserek jönnek szembe, ám ezen elvileg alfahímek sem képesek betörni őket.

Miért? Meddig húzható a nők igényszintje, magának David Beckham-nek kellene tinderen lennie, rá talán igent mondanának?

Mit árul el ez a viselkedés a társadalmunkról, és milyen jövő vár ránk?

Nekem ne mondja senki, hogy 50-100 match-ből ne lehetne jól választani.

2022. nov. 22. 18:22
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki válogat, azt hiszi jön jobb, sőt a Tökéletes és ez nem csak a nőkre érvényes.

Bár az is lehet ok, hogy a férfiak viszont inkább a külsőre mennek és a szexre és a nők óvatosabbak, vagy penzehesek :D

2022. nov. 22. 18:24
 2/25 A kérdező kommentje:
Ja, az 50-100 match az összejöhet pár hónap alatt, de pl. a volt kolléganő több mint másfél éve van fent. Azt mondja, untatják a férfiak...
2022. nov. 22. 18:26
 3/25 anonim ***** válasza:
0%

Lehet átvedlik bivé vagy leszbivé lol.

Vagy a legtöbb pasas mint írtam csak arra a kettőre hajt így elhiszem, hogy unja az egészet :D

2022. nov. 22. 18:28
 4/25 anonim ***** válasza:
94%
Gondolom mert hulladék a pasikínálat. Attól még, hogy neked ügyvéd meg menedzser "alfahímekre" áll fel, nem biztos, hogy ezek normális, vonzó pasik egy nő számára, pláne ha komoly kapcsolatot keres.
2022. nov. 22. 18:32
 5/25 anonim ***** válasza:
98%

50-100 match nem pár hónap, hanem kb 2 hét után is összejön (átlagos) nőként aktív tinderezőként, ha már átlagos kategóriától jobbra húzza valaki a pasikat.

Nekem is volt korábban, hogy több száz matchem volt, de mégsem lett belőle kapcsolat.

Ez nem csak válogatás kérdése, szimplán nem jött a megfelelő. És nem csak a külsőre gondolok, belsőre sem. Vagy az én részemről nem, vagy a másik fél részéről nem ment a dolog.

Ez a felfogást, hogy jajj 50-100 matchből ne lenne valaki nem értem. Hiába jófej valaki, ha nincs meg élőben a kémia, vagy hiába vonzó valaki, ha nem lehet vele miről beszélni.

2022. nov. 22. 18:32
 6/25 A kérdező kommentje:

4-es: férfi vagyok, nekem nem áll fel férfiakra...

5-ös: ha nem tudsz vele beszélgetni, az kiderül már a profiljánál is, hogy pl. mik a közös ismerkedési körök. Ha téged a körömápolás és a lakberendezés érdekel, lehet ha a csávó lovagol és spartan army mocsárfutást végez, akkor már ott leeshet, hogy ne húzd jobbra, csak azért, mert ki van gyúrva, mert nem lesz közös téma.

Amúgy meg match-re azt értem, hogy szimpatikus. Ha randiig sem jutsz el, létezik a szétkapcsolás gomb, és máris nincs 100 match-ed, csak 99. Mert a kedvenceim azok a nők, akik kiírják, a férfi írjon először és miért match-elünk ha nem írsz, de közben nagyon nagyon sok nő sem ír... tehát mindig vicces olvasni a "bemutatkozás"-okat.

2022. nov. 22. 18:40
 7/25 anonim ***** válasza:
81%
Semmi közöd ahhoz, hogy ki kit hova húz és hogyan válaszol
2022. nov. 22. 18:53
 8/25 A kérdező kommentje:
Közöm tényleg nincs, főleg, hogy ezt meg is beszéltem anno az illetővel, ám annyiban rám is tartozik, hogy jó lenne, ha a 100 match-esek végre megállapodnának és annyival kevesebbet kell balra húzni, és tényleg csak az lenne ott, aki akar is valamit. Mert hogy az ilyen tengerparti cicababákat balra húzom, hiába "bejön" (kinek ne jönne be külsőre), tudom, hogy én neki nem, ezért nem pazarlom a jobbra húzós lekorlátozást.
2022. nov. 22. 18:55
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Az megvan, hogy nem csak rajta múlik, hogy hogyan alakulnak a dolgok?
2022. nov. 22. 19:03
 10/25 A kérdező kommentje:
Megvan. És ha 100 match-éből sosem rajta múlik, akkor kimondható, hogy 100% és 0% között 0% akkor ő egy nagyon szerencsétlen nő - és végtelenül sajnálom.
2022. nov. 22. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!