Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több olyan jó nőt is ismerek, akik nem kamusan vannak fenn Tinderen, van sok match-ük, mégsem tudnak választani, rendes kapcsolatba kerülni. Miért?
TEhát tuti nem valaki beregisztrált helyettük vagy egy bot dolgozik, mert beszéltem is ilyen nővel (pl. volt kolléganő). Szegényeknek nem fogatlan szakmunkásokkal kell foglalkoznia, hanem rendesen ügyvédek, menedzserek jönnek szembe, ám ezen elvileg alfahímek sem képesek betörni őket.
Miért? Meddig húzható a nők igényszintje, magának David Beckham-nek kellene tinderen lennie, rá talán igent mondanának?
Mit árul el ez a viselkedés a társadalmunkról, és milyen jövő vár ránk?
Nekem ne mondja senki, hogy 50-100 match-ből ne lehetne jól választani.
Mindenki válogat, azt hiszi jön jobb, sőt a Tökéletes és ez nem csak a nőkre érvényes.
Bár az is lehet ok, hogy a férfiak viszont inkább a külsőre mennek és a szexre és a nők óvatosabbak, vagy penzehesek :D
Lehet átvedlik bivé vagy leszbivé lol.
Vagy a legtöbb pasas mint írtam csak arra a kettőre hajt így elhiszem, hogy unja az egészet :D
50-100 match nem pár hónap, hanem kb 2 hét után is összejön (átlagos) nőként aktív tinderezőként, ha már átlagos kategóriától jobbra húzza valaki a pasikat.
Nekem is volt korábban, hogy több száz matchem volt, de mégsem lett belőle kapcsolat.
Ez nem csak válogatás kérdése, szimplán nem jött a megfelelő. És nem csak a külsőre gondolok, belsőre sem. Vagy az én részemről nem, vagy a másik fél részéről nem ment a dolog.
Ez a felfogást, hogy jajj 50-100 matchből ne lenne valaki nem értem. Hiába jófej valaki, ha nincs meg élőben a kémia, vagy hiába vonzó valaki, ha nem lehet vele miről beszélni.
4-es: férfi vagyok, nekem nem áll fel férfiakra...
5-ös: ha nem tudsz vele beszélgetni, az kiderül már a profiljánál is, hogy pl. mik a közös ismerkedési körök. Ha téged a körömápolás és a lakberendezés érdekel, lehet ha a csávó lovagol és spartan army mocsárfutást végez, akkor már ott leeshet, hogy ne húzd jobbra, csak azért, mert ki van gyúrva, mert nem lesz közös téma.
Amúgy meg match-re azt értem, hogy szimpatikus. Ha randiig sem jutsz el, létezik a szétkapcsolás gomb, és máris nincs 100 match-ed, csak 99. Mert a kedvenceim azok a nők, akik kiírják, a férfi írjon először és miért match-elünk ha nem írsz, de közben nagyon nagyon sok nő sem ír... tehát mindig vicces olvasni a "bemutatkozás"-okat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!