Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Több olyan jó nőt is ismerek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több olyan jó nőt is ismerek, akik nem kamusan vannak fenn Tinderen, van sok match-ük, mégsem tudnak választani, rendes kapcsolatba kerülni. Miért?

Figyelt kérdés

TEhát tuti nem valaki beregisztrált helyettük vagy egy bot dolgozik, mert beszéltem is ilyen nővel (pl. volt kolléganő). Szegényeknek nem fogatlan szakmunkásokkal kell foglalkoznia, hanem rendesen ügyvédek, menedzserek jönnek szembe, ám ezen elvileg alfahímek sem képesek betörni őket.

Miért? Meddig húzható a nők igényszintje, magának David Beckham-nek kellene tinderen lennie, rá talán igent mondanának?

Mit árul el ez a viselkedés a társadalmunkról, és milyen jövő vár ránk?

Nekem ne mondja senki, hogy 50-100 match-ből ne lehetne jól választani.

2022. nov. 22. 18:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
bocsika, nekem van párom, de annó tinderről nagyon hamar töröltem magam. katasztrófa.
2022. nov. 23. 12:50
 22/25 anonim ***** válasza:
73%

ma 12:38

Másik kedvenceim, a társkereső oldalakon, azok a "férfiak", akik még 30 évesen is a mamahotelben ülnek, és eszük ágában sincs onnan elmozdulni... Se saját lakás, se egy albérlet, semmi. Jobb esetben nemelyiknek van kocsija. De az esetek többségében az sincs. Csak éppen 1-2 eltitkolt gyerek... Az biztos hogy nagyon szomorú és szánalmas a mai pasik a társkereső oldalakon... Elszomorító. Nem is értem mit akarnak tulajdonképpen?!

2022. nov. 23. 15:02
 23/25 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem felejtős az összes társkereső oldal, ha nőként keresel ott párt... Eddig mindegyik pasinak volt valami "defektje" sajnos. Muszáj a való életben keresni, szórakozóhelyen vagy ilyesmi. Katasztrófa milyen pasik vannak a társkereső oldalon. Döbbenet. Várnak a csodára. Még írni se tudnak egy épkézláb normális összeszedett mondatot. Szerintem azok még 50 évesen is ott lesznek a társkereső oldalon.
2022. nov. 23. 15:05
 24/25 anonim ***** válasza:

ma 12:50#

Nekem sajnos elhunyt a barátom, azért kényszerültem ezekre a fos társkereső oldalakra... De én is törölni fogom magam, együtt érzek veled, ennek semmi értelme. Borzalom.

2022. nov. 23. 15:07
 25/25 anonim ***** válasza:
Akik kibuktak a társkeresős hapsikon azok hol találták meg végül a férjüket akivel hosszú ideje együtt vannak (tehát a "csillagszemű diszkókirály 1-2 patront szánt rám noha a nevemet se tudja" komolytalanságokat nem ide számítva)? Ha pedig nincs jó ideje színvonalas házasságuk akkor honnan veszik hogy ők nem a leszólt hapsik női megfelelői?
2022. nov. 24. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!