Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több olyan jó nőt is ismerek, akik nem kamusan vannak fenn Tinderen, van sok match-ük, mégsem tudnak választani, rendes kapcsolatba kerülni. Miért?
TEhát tuti nem valaki beregisztrált helyettük vagy egy bot dolgozik, mert beszéltem is ilyen nővel (pl. volt kolléganő). Szegényeknek nem fogatlan szakmunkásokkal kell foglalkoznia, hanem rendesen ügyvédek, menedzserek jönnek szembe, ám ezen elvileg alfahímek sem képesek betörni őket.
Miért? Meddig húzható a nők igényszintje, magának David Beckham-nek kellene tinderen lennie, rá talán igent mondanának?
Mit árul el ez a viselkedés a társadalmunkról, és milyen jövő vár ránk?
Nekem ne mondja senki, hogy 50-100 match-ből ne lehetne jól választani.
ma 12:38
Másik kedvenceim, a társkereső oldalakon, azok a "férfiak", akik még 30 évesen is a mamahotelben ülnek, és eszük ágában sincs onnan elmozdulni... Se saját lakás, se egy albérlet, semmi. Jobb esetben nemelyiknek van kocsija. De az esetek többségében az sincs. Csak éppen 1-2 eltitkolt gyerek... Az biztos hogy nagyon szomorú és szánalmas a mai pasik a társkereső oldalakon... Elszomorító. Nem is értem mit akarnak tulajdonképpen?!
ma 12:50#
Nekem sajnos elhunyt a barátom, azért kényszerültem ezekre a fos társkereső oldalakra... De én is törölni fogom magam, együtt érzek veled, ennek semmi értelme. Borzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!