Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Több olyan jó nőt is ismerek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több olyan jó nőt is ismerek, akik nem kamusan vannak fenn Tinderen, van sok match-ük, mégsem tudnak választani, rendes kapcsolatba kerülni. Miért?

Figyelt kérdés

TEhát tuti nem valaki beregisztrált helyettük vagy egy bot dolgozik, mert beszéltem is ilyen nővel (pl. volt kolléganő). Szegényeknek nem fogatlan szakmunkásokkal kell foglalkoznia, hanem rendesen ügyvédek, menedzserek jönnek szembe, ám ezen elvileg alfahímek sem képesek betörni őket.

Miért? Meddig húzható a nők igényszintje, magának David Beckham-nek kellene tinderen lennie, rá talán igent mondanának?

Mit árul el ez a viselkedés a társadalmunkról, és milyen jövő vár ránk?

Nekem ne mondja senki, hogy 50-100 match-ből ne lehetne jól választani.

2022. nov. 22. 18:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem értjük szerintem, hogy miért foglalkozol ennyit ezzel a nővel, miért izgat ennyire. Nem így működik, nem feltétlen az adott 100 matchből találja meg valaki élete párját.
2022. nov. 22. 19:49
 12/25 anonim ***** válasza:
84%

10

Nem mondható ki semmi. Süt belőled a rosszindulat és újból bebizonyosodott, hogy a ronda külső ronda belsővel párosul.

13/25 anonim ***** válasza:
31%
Mert az igények már konkrétan a sztratoszférában vannak. Ha nem adsz elő első üzenetre nekik egy stand-up comedy-t, amin lyukasra röhögik a hasukat, vagy nem írsz egy olyan személyes, szívhez szóló bókot úgy, hogy maximum 2 mondat van megadva nekik a bio-ban, akkor egyből kuka. Konkrétan Henry Cavill-nek kell lenni ahhoz, hogy egyáltalán méltóztassanak vissza írni. A nők elvárják most már, hogy szórakoztasd őket, ha csak egy hajszállnyi olyat írsz, ami nekik nem tetszik, vagy unalmas, egyből off. Várják a mindenben tökély szőke herceget fehér lovon, átlag halandónak semmi esélye nincs gyakorlatilag.
 14/25 anonim ***** válasza:
58%
#13 túl sok amcsi romcomot néztél, szerintem hagyni kéne
2022. nov. 22. 20:08
 15/25 anonim ***** válasza:
84%
Hihetetlen, hogy nem egy jó kis orgiát képzelsz el magadnak, hanem jó nőket, akik tindereznek, és még a fantáziáid sem rólad szólnak.
2022. nov. 22. 20:26
 16/25 anonim ***** válasza:
40%

1. Mert senki nem tud nekik megfeleni, a hibát keresik mindenkiben, egyszerűen túlválogatják.

2. Kényelmetlen lenne beismerni, hogy hiába jó csaj, beszélgetnek vele fél órát és azt sem tudják hova meneküljenek. Gyk-s kifejezéssel élve "fogyaszthatatlan a személyisége".

2022. nov. 22. 21:25
 17/25 anonim ***** válasza:
81%
Mert egy hulladék a férfi kínálat azon a társkereső oldalon, nagyon jól írta itt már korábban egy másik kommentelő! De nem csak azon, mindegyik társkereső oldalon az. Több mint 1 hónapja vagyok fenn, és egy értelmes embert nem találtam. Még van képük elvárni a férfiaknak, hogy én írjak nekik nőként. Szerintem ezek nem is társat keresek, csak úgy vannak ott és kész. A másik verzió, az azonnali találkozót akaró... Na ez tiltás azonnal. Gyere át ma este és társai. Keressen magának az ilyen egy prostit.
2022. nov. 23. 00:10
 18/25 anonim ***** válasza:
12%
A hulladék pasikínálatozók a tindert nem ismerik. Azzal van match aki szimpatikus, ha a szimpatikusakkal mégis bajod van mert "hulladékok" női szavajárással akkor akkora bajod van a fogalmakkal hogy azt se tudod merre van előre meg hátra.
2022. nov. 23. 11:35
 19/25 anonim ***** válasza:
79%

18:

Idióta. Egy kép alapján honann a fszból lehet tudni, hogy milyen a másik?

2022. nov. 23. 12:10
 20/25 anonim ***** válasza:
24%

Hagyd csak.

Majd ha lesz 30 éves, az össze barátnője már férjnél lesz, ő meg még mindig tinderezget, majd akkor talán elgondolkodik.

Persze, mindenki egy hulladék, inkább ti képzeltek sokat magatokról.

2022. nov. 23. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!