Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha valaki kicsit füllent az életkorával kapcsolatban Tinderen?
Nem durva hazugságra gondolok, hanem 35->31 év (ráadásul férfi, vagyis a biológiai óra sem ketyeg úgy). A képek is frissek, vagyis a valóságot tükrözik (amúgy ismeretlenek 28-32 közé tippelnek).
Miért van erre szükség (szerintem)? Mert egyszerűen rengeteg nő (nem tinik, hanem a 26-33 korosztály) egyszerűen nem húzza fel eddig a csúszkát és így esélyem sincs...
“gyakorlatban semmi jelentősége nincs (a fentebbi lódításokkal ellentétben).”
De van! Középkorú férfiként akarnàl egy 25,26 éves nőt becsapni! Aki még más élet szakaszban jàr! Mit fogsz csinálni később ? Leszel 45 és 32 nek vallod majd magad? El kell fogadni hogy nem leszel már újra 20 éves!
Mondjuk én szoktam olyan programokat javasolni, ami regisztrációhoz kötött és kérik a születési dátumot is. Szóval simán első pár randin kiderülne és offolnálak a hazugság miatt.
28 évesen én minimum 35-re állítom a korhatárt, nálam a 31-el ki is csúsznál.
Amúgy javaslom a FB appot, ezerszer aktívabb,mint a Tinder.
Én nem feltételezem, hogy túl sok ember kamuzna, mivel fixen nem azért nincs meccsed, mert öregedtél egy évet. Nálam a 35 eléggé a teteje, de azért ha egy normális profilt látnék, jó képekkel és szimpatikus leírással, akkor nem offolnám az illetőt csak emiatt, de ha utána beszélgetünk és ott már annyira nem érdekes, akkor igen.
Ha szar a profilod, akkor lehet érdemes lenne kicsit kipofozni, hogy a korod ellenére is jó választásnak tűnj, ahelyett, hogy számokkal trükköznél, mert az csak egy tényező a sok közül.
Akik itt rögtön szakítanak, ők amúgy mindent kiírnak magukról?
Mert ez lenne a fair. Az eltitkolásra is lehet mondani, hogy hazugság.
#11-nek: ismétlem, nem azért csinálnám, hogy 25-26 éves pipiket szedjek fel, nekem egy 32 éves nő is tökéletesen megfelelne.
Azért csinálnám, mert jelenleg kb. láthatatlan vagyok online. Mert nemcsak az számít, hogy meddig tolják fel a csúszkát, hanem az is, hogy ha még be is állítja valaki, akkor 20-30ezerrel több hapsit is át kell lapozni, hogy egyáltalán lásson...
#16-tal egyetértek.
Amúgy most jutott eszembe, hogy az exem (akivel 3 évig voltam együtt) 8 évvel volt fiatalabb (vagyis ő 24 én 32 voltam megismerkedéskor) és Tinderen úgy jöttünk össze, hogy ő írt be hamis életkort (idősebbet). Vicces, mert különben sose találkoztunk volna, mert nálam 25re volt rakva az alsó korhatár. Engem abszolút nem zavart, hogy nem az igazi korát adta meg. Sőt, ez ébresztett rá arra, hogy felesleges merev kategóriákban gondolkodni.
16
A családomban az összes férfi meghalt 70 év alatt. Ha reálisan nézzük a kérdező 35 évesen középkorú! Legtöbb magyar férfi nem él tényleg tovább 70 nél, annak a fele 35. Miért szépítsük akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!