Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nárcisztikus személyiségzava...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nárcisztikus személyiségzavaros férfiak miért vonzóak a nők számára?

Figyelt kérdés
2023. máj. 13. 12:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
39%

Utána olvastam a témának és engem teljesen megdöbbentett...

Mármint az a része, hogy teljesen mást hittem a nőkről. Én szerető családban nőttem fel, még tágabb családi körben sincs válás. Végig az őszinteség, kölcsönösség, türelem, közös építkezés, udvariasság jegyében álltam a kapcsolatokhoz, nem is volt sűrűn sikerem...

Aztán nemrég megtudtam, hogy csak a felszínesség, cukormáz, üres lózungok, semmire felvágás és felelőtlen ígérgetés számít semmi más. Legalábbis a kapcsolat elején az ismerkedéskor. A kapcsolatban pedig az, hogy folyamatosan "helyre kell tenni" agresszív proli módon, mert ha egyenrangú félként vannak kezelve, akkor elkezdenek untakozni és mindenféle spontán f@szságot csinálni, vagy elb@szott, hibás családi mintákat ismételni.

Gyakorlatilag csak nárcisztikus személyiséggel lehet egy mai férfinak sikere a nők 90%-ánál. Egyedül azt bánom, hogy ezt nem 15 évvel korábban tudtam meg...

2023. máj. 13. 15:22
 12/27 anonim ***** válasza:
78%
#10 hát figyu, nekem rendben van az önértékelésem és nincs mentális problémám, de az ilyen love bombing nekem is nagyon tetszett. Ki ne akarná érezni, hogy valakinek baromira bejön, külsőre belsőre? Ez csak annak “intő jel”, aki már beleesett egy ilyen csapdába és tanult belőle :D De alapjában véve mindenkinek tetszik, ha elárasztják figyelemmel, bókokkal. Én amúgy összvissz 1 hónapig jártam ilyen pasival, pont akkor szálltam ki, mikor elkezdett átfordulni manipulátorba.
2023. máj. 13. 15:26
 13/27 anonim ***** válasza:
62%

Huh, inkább egy úgynevezett nárcisztikus, mint a 11-es. Még annyi, hogy a jó család sem garancia arra hogy nem nárcisztikus valaki, illetve a rossz családtól sem lesz feltétlenül nárcisztikus, később is kialakulhatnak ezek a vonások, vagy más rokonok, tanárok, sikertelenségek, bármi miatt.

Az empátia hiány a legjelentősebb jel. Az meg eléggé tetten érhető a 11-es szövegénél.

2023. máj. 13. 15:41
 14/27 anonim ***** válasza:
61%

Ez kb mindenkinek intő jel, aki találkozott már azzal, hogy a tv reklámban hiperszupernek bemutatott termék pont olyan, mint a másik, csak kicsit drágább.

Amit túltolnak az mindig gyanús. Vagy az emberrel van a gond, aki csinálja, vagy azzal, amit így rád akarnak tolni.

2023. máj. 13. 16:11
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
14 Nem reklám szinten hiperszupernek állítják be, ha valakinek az a célja hogy lenyűgözzön, és gyakorlott benne mert gyerekkorában csak úgy kapott figyelmet, akkor azt úgy fogja csinálni hogy téged lenyűgözzön. Nem fogja túltolni, úgy csinálja hogy működjön, hozzád alkalmazkodik, néhány intő jel van csak, amivel le lehet buktatni, és tényleg segít ha valaki előzetesen hallott erről.
2023. máj. 13. 16:20
 16/27 anonim ***** válasza:
54%

Húúúha, vannak ám itt gondok... Lassan ott tartunk az oldalon, hogy páran még védik is a nárcisztikusokat és inkább ők, mint egy családcentrikus férfi.

Az meg, hogy a loving bomb nyerő... Fura, önmagában ez másnál csak a simp kategória és körbe van röhögve, hogy lúzer. A nárcisztikusok közül általában az a nyerő, aki külső/anyagiak terén is jól áll. Szóval, a megfejtés eléggé ott van abban is, hogy mennyi nő felszínes és egyszerű.

A manipulálás meg... Ha egy nőnél beüt a rózsaszín köd vagy rágerjed valamire, akkor egy 5 éves szintjén kezd el mozogni. Nem kell semmi extra manipuláció, csak pár nevetséges ígéret.

2023. máj. 13. 16:29
 17/27 anonim ***** válasza:
78%

16

Érzem az aurádon a magas szintű tiszteletet más emberek felé.. Ja nem, mégsem :) Szerintem nárcisztikus vagy :)

2023. máj. 13. 16:33
 18/27 anonim ***** válasza:
33%

#17: Írhattál volna valami értelmeset, esetleg cáfolatot, érveket vagy valamit, de neked csak erre futotta. Erre mit lehet írni?

Úgy alapvetően random nem tisztelem az összes embert. Miért tenném? Közéjük tartozik az, aki reggel arrébb lök a buszon vagy aki lefejel 500 forintért. Te tiszteled őket? Megadok egy alapvető tiszteletet mindenkinek: Előre szoktam engedni az embereket, ha elejtenek valamit, odaadom, illedelmesen köszönök és még sorolhatnám. Viszont ahhoz, hogy ennél nagyobb tiszteltet kapjon valami, ki is kell érdemelni. Ezzel neked mi a problémád az egyéni frusztrációdon kívül?

Sőt, még akkor is tisztelhetek valakit, ha buta. Attól, hogy valakiről leírom, hogy buta, még tisztelhetem valamiben a teljesítményét, az elveit vagy egyebeket.

És nem, nem vagyok nárcisztikus azért, mert valami szerencsétlen a neten ráhúzza ezt a szöveget bárkire.

2023. máj. 13. 16:42
 19/27 anonim ***** válasza:
52%
Oké, ahogy érzed, jogod van az álláspontodhoz.
2023. máj. 13. 16:50
 20/27 anonim ***** válasza:
44%
Erre "szakosodtak", hogy a naiv, hiszékeny, magányos nőket, hogy kell kihasználni.
2023. máj. 13. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!