Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 155-160 centis nőknek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

155-160 centis nőknek miért is nem felel meg egy 170 centis férfi?

Figyelt kérdés
2023. máj. 13. 09:56
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
167 cm vagyok, sosem volt problémám az ismerkedéssel, a párkapcsolatok kialakításával. Igaz, hogy nem vagyok egy alkoholista, dagadt, aluliskolázott barom.
2023. máj. 13. 22:16
 42/48 anonim ***** válasza:
92%
Miért ne felelnének meg? Legfeljebb nem szimpatikus neki, és talál egy rokonszenves 184 cm es pasit. Paff...és akkor mi van.
2023. máj. 14. 10:33
 43/48 anonim ***** válasza:
84%
Egy férfi alacsonysága, az csak egyetlen jellemző sok más mellett, nem ez fog dönteni hogy bejön e a nőnek vagy sem.
2023. máj. 14. 10:36
 44/48 anonim ***** válasza:
89%
Valószínűleg nem a testmagasságával van baj...
2023. máj. 19. 07:49
 45/48 anonim ***** válasza:
49%
Mert tűsarokban is fel kell, hogy nézzen a párjára.
2023. máj. 22. 14:00
 46/48 anonim ***** válasza:
Az én párom szerencsére nem szereti a tűsarkút.
2023. máj. 22. 15:17
 47/48 anonim ***** válasza:
49%
Miért felelne meg? Nem akarok úgy kinézni mint két kerti törpe. 180-tól már oké. És szeretek magassarkút hordani.
2023. máj. 25. 15:23
 48/48 anonim ***** válasza:
49%
Megfelel. A titok, hogy nálad alacsonyabb státuszú kell legyen a nő, hogy felnézhessen rád. Itt az alacsony nem szó szerint értendő. Vagyon, végzettség, igényesség, életcélok, érett gondolkodás, intelligencia, műveltség, sportteljesítmény, bátorság, határozottság, stb, amiben a férfinek jobbnak kell lenni egy fokkal. Nekem így volt hajléktalan barátnőm, a lakásommal fogtam meg. Megtartani nem tudtam, mert az iskolai végzettségem zavarta őt, a barátai pedig irigykedtek a keresetemre, amit amúgy a felére lehazudtam neki, hátha eldicsekedne. Negyedére kellett volna, mert durván hangolták ellenem, és győztek. Ja, a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út. Pláne ha csókolgathatja is, mert olyan alacsony.
2023. máj. 26. 08:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!