Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiakat kérdezem, IGAZÁBÓL...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakat kérdezem, IGAZÁBÓL mi kell nektek nőben? A nagy mell biztos nem, mert a leglaposabb hollywoodi sztárokba is bele van bolondulva a fél világ. 150 centitől 190 centis nőknek is van rajongójuk. Mi a közös ezekben a nőkben? Mi a titok? Arc?

Figyelt kérdés
2021. nov. 19. 11:53
 1/8 anonim ***** válasza:
98%
Lélek, aki mellett jól érzem magam. Mások nem érdekelnek. Kinézet alapján nincs 1 kitüntetett tulajdonság, amire buknék. Az összkép, a személyisége, gondolatai legyen vonzó számomra.
2021. nov. 19. 11:56
 2/8 anonim ***** válasza:
98%
PÁROM , TÁRSAM legyen.
2021. nov. 19. 11:57
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Igen, egyértelműen az arc. A teste elég ha átlagos. Az én kedvenc színésznőimnek nincs bombatestük, de az arcuk elvarázsol.
2021. nov. 19. 12:03
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Jellem, kellem. Ápolt legyen, szórakoztató legyen, megbízható legyen. A sorrend nem prioritást jelöl, egyformán fontos mindhárom.
2021. nov. 19. 13:51
 5/8 anonim ***** válasza:
94%
Jellem! Amivel többé teszi az életem, a kreativitása, a barátságossága, kedvessége, támogató hozzáállása, dolgozik azon h minden nap rendben legyünk, jólérezzem magam vele, férfi vagyok mellette. Az h mekkora melle van az a lista legalján van.
2021. nov. 19. 14:39
 6/8 anonim ***** válasza:
21%

Dehogyis! Mi többségében nem elsősorban életünk párját keressük ilyenkor. Hanem hogy "b....ameg milyen jó csaj, de megpakolnám". Ehhez viszont kell egy kicsit tenni azért. Megy a flört meg az udvarlás. Te ezt látod. Hogy ezen felül komoly kapcsolat létesítése a cél vagy sem az már más tészta. Csak azt tudom hogy minket ferfiakat nem etvasz felizgatni. Aki éhes az pedig nem válogat. (Nem magamból indultam ki)

Nincs ebben titok. Általában minden férfiban él a remény hogy a legjobb csajt is le tudják fektetni (nem).

2021. nov. 19. 16:54
 7/8 anonim ***** válasza:
45%
művész lelkűeknek arc kisugárzás .
2021. nov. 19. 18:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Számomra egy szép nagy női tappancs lenne a vonzó.
2021. nov. 19. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!