Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha nem akarok tetszeni a nőknek?
#3 a depisek is ezt mondják magukról...
Az nem gond ha nem megfelelni akarsz mindenáron - sőt ezt sose tedd. Az sem nyerő viszont ha nem akarsz tetszeni, úgymond "hódítani" a szíves választottját csak várod a sültgalambot. Arany középút...
Alapvetően ha igényesen öltözködsz, rendszeresen sportolsz, egészségesen étkezel stb. ezeket mind magadért teszed. És minő véletlen, ez általában tetszik a nőknek.
Ezzel mi a gondod? Nem értem ezt a nagy stresszelést, idegeskedést a téma körül.
#5 Várod a sültgalambot. Ennek a mondásnak van értelme? Ha ismerkedek valakivel, beszélgetek az miért sültgalamb várás?
#6 Nem szeretek sportolni. Lehet, hogyha lesz párom akkor többet fogok sportolni, mert az, hogy az embernek van egy szeretetteljes párja nagyon feltudja dobni az ember motivációját. Ezért nem látom értelmét a társfüggő szónak. Minden ember társfüggő, csak most olyan szellemiségben élünk, ahol megmondják neked azt, hogy egyedül is legyél ilyen-olyan, tip-top. Ezért rossz az, hogy ennyire elszakadtunk a hagyományoktól, mert nem hiába élt az emberek nagyon sokáig közösségekben. Ősember is azért vadászot csoportban, mert társaslények vagyunk és a vadonban halálra voltunk ítélve. Ez van a sportolással is. Egy olyan kapcsolatban ahol két ember szereti egymást sportosabbak, mint egyedül. Nekem ezért stresszes az edzés egyedül, mert nincs motivációm. Amikor magamra erőltettem és edzenem kellett volna stresszeltem és idegeskedtem. Öltözködni úgy öltözködök ahogy nekem tetszik. Étkezésemmel nincs gond, nem zabálok egésznap. Stresszelés, idegeskedés azért van e téma körül, mert nézd meg milyen kegyetlen, lenéző, karaktergyilkoló válaszok születnek némelyik kérdésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!