Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex terén tapasztaltabb nőknek elég lehet egy 13 centis pénisz, négy centi vastagsággal?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 8. 11:53
2/9 anonim válasza:
Átlagos méret, teljesen jó ha tudod használni.
4/9 anonim válasza:
Ehhez nem tapasztalat kell, hanem rugalmas huvely. Akinek nincs szetmenve, az erzi, annak megfelel, csak nem irja ide.
5/9 anonim válasza:
Exnek 12cm 4cm vastag volt 4 év után kidobtam
Nem volt jó
Nem hiszem h az az 1cm akkora plusz jelentene
Minimum egy 15cm legyen
7/9 anonim válasza:
nekem is bőven elég hiszen egyetlen ujjal is kielégitheto vagyok szoval ja
9/9 anonim válasza:
Nekem is 13 és nője válogatja, volt több is akinél nem volt elég de sok olyan lánnyal találkoztm aki rendesen elélvezett. Több tartós kapcsolatom is volt és azoknál sem volt probléma a plusz néhány centi hiánya. Volt olyan bnőm akinek redesen be kellett fogni a száját esténként, hogy ne hallják odakint, hogy megint kefélünk. Ekkora mérettel én inkább arra mentem rá, hogy minél jobban tudjam használni. 13 centivel is lehet alkotni csak tény h jobban meg kell mozgatni a lányt az ágyban mint egy 17 centis srácnak és meg kell találni azokat a pózokat amikben jobban élvez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!