Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány centiméteres pénisz az igazi a nőknek (20-30 közti korosztály)? Amit kielégítő vaginában, marokban is fogni, sz*pni stb.20 cm vagy 15cm?
Egy átlag férfinek 13-15 cm.
Ami tökéletesen elég egy nőnek.
Nem a méret számít hanem a technika.
Tudni kell használni is.
És nem korosztaly függő.
És a nőben fel sem merül ilyen hátsó gondolat, hogy ez csak 15 cm pl és miért nem/vagy lehetne nagyobb?
Bár gondolom még szerintem egy nő sem mért le vonalzóval egy péniszt sem. Lehet így meg sem tudnák saccolni ránézésre, hogy mekkora az akkora.
1 cm nem oszt nem szoroz!
Ha egyszer az illető nem tudja használni..
Akkor 0
Es a nőknek általában ha TE egészben nem jössz be, akkor a farkad sem lesz aranypálca..
Azaz ha te nem nyered el a nő tetszését akkor a farkad sem fogja. Hidd el nekem
17 cm sem kicsi már biztos.
Nagyon ki sarkosított a 15 vs 20 cm.
Ha megnézel egy vonalzót 5cm ebben a tartományban azért nem olyan jelentős szerintem. 20cm legtöbb esetben talán nem is megy be. Csak kérdés, hogy 20 cm a jobb és igaz nem megy be tövig, de lehet szabályozni szép nagy robosztus stb, csak 15 cm ami tövig bemegy komfortos, akár pont nem fáj, de látványra nem akkora és nincs több annyi nincs szabályzás.
Visszatérve egy 15cm nem olyan rossz átlag.
15 vs 20-nál elenyésző a különbség mintsem egy 10 vs 15cm kellene összevetni.
Bőven elég 15cm
És az már a nagy átlag
Elhiszem hogy van akinek nagyobb de nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!