Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak előnytelen külsejű nőknek jön be a 13 cm-es pénisz és az alatti?
Kár is cicababáknál próbálkoznom? :(
F/27
Most komolyan, egy átlag ember meg sem tudná mutatni mennyi 1 méter, 3 deciméter vagy 13 centi. Ha nyalsz/dugsz egy csajt te sem méricskéled hitelesített lézeres műszerrel a csillóját vagy mellbimbóját. A te farkadat sem fogják lemérni, hogy 15, 13 vagy csak 12.87 centi-e. Egy nőt se dugott még senki se meg azzal a dumával, hogy "bébi nekem 15+ os farkam van". Nem olyan egyszerű egy nőt felszedni, hogy kinyögsz sgy számot és már tolhatod is tövig.
Vagy ha egy nő nem úgy megy oda, hogy mond egy mellbőség + kosárméret kombót, szóba se állsz vele?
Az előnytelen külsejű nőknek ugyanaz jön be mint az előnyös külsejű "cicabábknak" - a normális, értelmes, figyelmes pasi aki nem szenved kisebbségi komplexusoktól és nem picsog mint egy kisgyerek.
Rá van írva a homlokodra a méreted? Először juss el az ágyig - ott meg tanuld meg használni amid van. Nem a méret számít, hanem a pénisz "gazdája".
Ha mereven nyolc centi legalább van,gond egy szál se. Nagyon későn érő típus voltam,ami a méretemet illeti. Az első nő az életemben pont kiskuki rajongó volt,és véletlenül sem volt egy kicsit sem csúnya.
Jó ideig úgy csajoztam ,hogyha a méretemet kérdezték: küldtem egy olyan képet ahol 120 kiló fölött vagyok és fél órát úsztam a jeges tóban. A siker bőven 50% felett volt, holott nagyon válogatós vagyok.
Biztosan lesznek mindig hurrogók,de akit a centik érdekelnek; soha nem lesz jó az ágyban. Azt meg te sem szeretnéd 😉
Szerinted ismerkedésnél vagy szex előtt vonalzoval jarkalunk?
Nem vagyok előnytelen külsejű nő, nekem mégis jó lenne ez a méret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!