Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt a haverjaim, hogy 14 centis pénisz az kicsi, mikor valójában a nőknek elég?
Figyelt kérdés
2021. nov. 29. 01:01
1/28 anonim válasza:
Hát, tényleg nem túl nagy. 🤷🏻♀️
2/28 anonim válasza:
mert nem tudják, hogy nem a végbéltől kell mérni
3/28 anonim válasza:
mert ettől nekik 3 centivel hosszabb
4/28 A kérdező kommentje:
Nem nagy, de nem az nem jelenti, hogy kicsi.
2021. nov. 29. 01:04
5/28 A kérdező kommentje:
Ezt honnan veszed?:D
2021. nov. 29. 01:05
6/28 anonim válasza:
Nem tudom de nekem 19cm és barátnőm szerint jobb lenne ha kisebb lenne mert folyton a méhszáját bökdösöm😅
7/28 anonim válasza:
Azért mondják, mert az is, nincs mit ezen szépíteni.
8/28 anonim válasza:
Nem mindegy? Ha bejön a nőknek miért foglalkozol a vélemémyükkel?
9/28 anonim válasza:
#5 ajj tudhatnád h azok próbálnak lenyomni, megszégyeniteni másokat mert ők maguk is igy érzik magukat. nekik sem nagy, erre próbálok rámutatni
10/28 anonim válasza:
Nekem meg átlagtól jóval nagyobb de egyáltalán nem áll fel, ez sem jó, mindennek van hátránya🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!