Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Osztálykiránduláson, táborban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osztálykiránduláson, táborban verted már ki közösen haverjaiddal? Voltak meglepetések méret, szőrmennyiség terén?

Figyelt kérdés

2021. jún. 17. 17:05
 1/6 anonim ***** válasza:
96%

Igen vertük többször is.

Meglepetés az volt, hogy egyedül nekem volt szőrtelen. Méret terén nagy volt a szórás de az nem lepett meg senkit, mivel boxeron át lehetett látni lankadtan kinek mekkora kb és sejtették hogy nekem lógva vagy így mereven sem pici.

2021. jún. 17. 17:06
 2/6 A kérdező kommentje:
És mennyi az a nagy? Mert nekem 16 évesen 19 centi és nem tudom milyen nagynak számít, ha a nyáron esetleg erre kerülne a sor.
2021. jún. 17. 18:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi is vertük többször is. Meglepetések nem voltak, mert nálunk nem volt tikok, kinek mekkora, a szőrmennyiség meg senkit nem érdekel közülünk :D
2021. jún. 17. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, többször volt ilyen, de a legemlékezetesebb az volt, amikor 16 évesen elvittek minket őszi gyümölcsszedésre a gimivel, és hatan csináltuk a szálláshelyen. Szőrzetben nem volt meglepetés, mert előtte is láttuk egymást meztelenül a zuhanyzóban, méretben viszont elég nagy (6 cm) különbség volt a legkisebb és legnagyobb között.
2021. jún. 17. 18:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Táborban volt, volt este a mi házunkban közös verés lámpaoltás után. De mivel egy idő után megszokta a szem a sötétet+ beszürödött egy minimális fény az ablakon, simán láttam mit csinál a mellettem levő srác. Olyan 16-17cm körüli volt neki , a szörzet nem volt kivehető, az biztos, hogy nem nagy burjánzó. Mivel több este is ment ez a dolog, párszor láttam ahogy felállítja és kiveri :)
2021. jún. 18. 02:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Többször vertük mi is. Meglepetés méretben annyira nem volt, különbségek voltak persze, mindenki jól megnézte kinek mekkorája van. Szőrzetben meglepetés az egyik srác volt aki csak egy csíkban hagyta meg a szőrt a többiek csupaszok vagy borostásak voltak. Inkább az élvezésnél voltak meglepetések. 5-en vertük és hát ott voltak komoly mennyiségek meg spriccek amit annyira nem tudtunk egymásról. Voltak elég látványos élvezések.
2021. jún. 18. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!