Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt a haverjaim, hogy 14 centis pénisz az kicsi, mikor valójában a nőknek elég?
Szintén 14 cöntis nekem is. Van négy gyermekem két házasságból. Nagyjából 40 partnerem volt eddig. Panasz soha nem volt rám, a szex jó volt! (volt alkalmam többesben is, 2,5 évig két nővel éltem együtt, egyszer még 5 nővel egyedüli férfiként is volt szerencsém)
Ki nem tojja le azokat, akik szerint kicsi!?
A nőknek nem csak a méret a lényeg! Legyél nagybetűs férfi, úriember, mégis kissé macsó, határozott, de az EGO-d ne legyen több, mint az eszed, és képes légy odafigyelni a partnerre, igényeire, vágyaira.
Mellesleg, az ismerkedés ruhában történik! A nőket nem a farokmérettel lehet meghódítani!
50F
Ez a farok méret téma olyan, hogy ha nagy van és egyébként személyiségileg, külsőre is bejössz a csajnak, akkor ad egy ilyen úha pluszt ránézésre. A nők között vannak olyanok, akikre olykor rájön ez a "most jó lenne úgy keményen érezni, az se baj, ha kicsit fáj" perverzió és akkor ahhoz nyilván a nagy jobb.
Az esetek nagy részében viszont a farok méretnek nincs óriási jelentősége, mert a nők hüvelyének külső része az érzékenyebb, nem a belső. Kb. a külső 3-5cm, vagy még annyi sem.
Miért mondják a haverjaid, hogy nem elég? Ezt tőlük kéne megkérdezni.
Kérdező! A kérdésed mutatja, hogy ha komplexusod nincs is, bizonytalanságod az van.
A haverjaid 99%, hogy hazudnak a méretüket illetően. És bármilyen nehéz is, de hagyd figyelmen kívül, amit mondanak! Ha 2-szer annyi nővel leszel mint ők, és azok a csajok a szakítás után sem utálkozva beszélnek rólad, hidd el, ezeket a srácokat rágni fogja az irígység.
1/100000-nél kisebb a valószínűsége, hogy 4 spanodból 3-nak 17 cm vagy nagyobb. A méreted egy kicsivel az átlag felett van.
anonymousreview60
Na igen, a statisztikába nem akartam belemenni, de tényleg nincs arra túl sok esély, hogy pont minden haverja öklömnyi lőccsel rendelkezzen.
Ismét egy farok méret téma. Eddig csak olvastam de már sok. Felháborító hogy sajnos sok nő is mindig azon van hogy jó nagy legyen. Ezáltal a pasik főleg it a GYK-n olyan számokat állítanak amit maguk sem hisznek el. 🤣🤣🤣 A nők nagy része ha már kap egy kB 14 centis akkor már jajgat vagy folyamatosan csúszik feljebb a pasi alatt.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!