Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttátok mára haverjaitok farkát?
Figyelt kérdés
Osztálytárs, más haver stb. Meglepett valami? Hogy milyen nagy, mennyire lógóak a tökei?:D vagy mennyire szőrös neki stb.
Szóval valami ami meglepett titeket.
2018. jún. 16. 14:58
1/11 anonim válasza:
Igen és sajnos mindegyiknek nagyobb a szerszáma mint az enyém. Hozzájuk képest nekem pinám van. :( 24
2/11 anonim válasza:
Igen. Egy barátomak akkora heréi voltak mint egy lónak.
4/11 anonim válasza:
Pasi volt es pina volt alatta looll
5/11 anonim válasza:
olyan 13 éves voltam anno. hogy mekkora bunda van a lába között
6/11 anonim válasza:
az lepett meg hogy milyen szép, élénk színe volt a farkának... nem sokra rá le is szoptuk egymást :)
7/11 anonim válasza:
Láttam. Egy ősbozót közepéből nézett velem szembe egy 17 - 18 centis gyönyörű farok. Le is sz*ptam.
8/11 anonim válasza:
A Balcsiparton egy stégen miközben szétkefélték a 12 évvel idősebb barátnőm.Igaz,direkt provokáltuk ki a párommal...
9/11 anonim válasza:
Mi járunk uszodába,utána zuhanyzunk, így sokukét láttam már. Ami feltünt, hogy mindegyiké nagyobb az enyémtől és az övék szőrös. Egyedül az enyém borotvált,így valójában ők voltak meglepve.
10/11 anonim válasza:
Pont idén osztálykiránduláson láttam zuhanyzáskor először kb minden fiú osztálytársam farkát, meg ők is az enyémet, voltak meglepetések... 17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!