Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 155-160 centis nőknek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

155-160 centis nőknek miért is nem felel meg egy 170 centis férfi?

Figyelt kérdés
2023. máj. 13. 09:56
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
96%

"De számít, mert ha ő lefogy akkor lehet vonzó lenne. De egy férfi nem tud hirtelen megnőni."

Nem tud, de ha magas lenne, vonzóbb lenne. Ezt fel kell fognod. A JELEN számít, nem a POTENCIÁL. Neked is csinos nőre fog felállni, nem arra, hogy ha sovány lenne, tetszene.

A saját logikádat követve a mellimplantátumok előtt nem volt fair a férfiaknak nagymellű nőket vonzónak találni, mert nem lehetett a mellméreten változtatni. A vonzódást nem érdeklik az akadályok vagy a lehetőségek, csak az, amit látunk most.

2023. máj. 13. 14:03
 32/48 A kérdező kommentje:

Ez egy másik megközelítés, de nem ezen van a lényeg abban amit írtam. Magasságon nem változtathat az ember, ezen van a lényeg.

2023. máj. 13. 14:11
 33/48 anonim ***** válasza:
97%

Én 177 cm vagyok, mégse volt gondom ezen a téren soha. A jelenlegi párom 170 cm, igaz, amikor először találkoztunk társkeresőről, akkor az volt az első gondolata, hogy magasabbnak gondolt, de nem épített le emiatt, sőt erősen ragaszkodó azóta is (közel 1,5 év óta).

Azt el tudom képzelni, hogy amikor Tinderről randizgattam annak idején, és mondjuk valaki egy szó nélkül lekoptatott, akkor lehet, hogy pont alacsonynak gondolhatott, csak nem mondta el (pl. egy orvos nő, akivel lebeszéltünk második randit, jó hangulatban is telt a randi, órákig beszélgettünk megállás nélkül, a Covid és a kijárási tilalom kellős közepén, de egy szó nélkül eltűnt aztán). Bár más ilyen esetet nem tudok mondani, amikor valaki szó nélkül eltűnt volna randi után, de a jó néhány "nem téged kereslek" szöveggel lekoptató nő között szinte biztosan akadhatott olyan is, akinek nem tetszett a magasságom. De hogy ebből nagy hátrányom származott volna életem során, olyan nem volt, sőt alkalmanként érkeznek is erősebb érdeklődések nők részéről (ráadásul pont a 20-22 éves korosztály részéről, én most 29 vagyok), sőt többször volt olyan is, hogy 181 cm magas nők mondták, hogy nem gond, hogy én csak 178 vagyok (mert akkor még annyinak hittem magam, csak a hetekben megmértem magam, és 177-et mutatott a mérőszalag). Meg hát a mostani barátnőm is ugye 170 cm, erről se feledkezzünk meg, de volt már 172 centis nőm is.

Úgyhogy nem kell általánosítani, a magasság csak egy szempont. Igaz, ha ez kritikus szintet ér el (férfiaknál 170 cm alatt mondjuk), az már minden bizonnyal okozhat hátrányt.

Illetve hallottam (és tapasztaltam) már olyan jelenségről is, és vélhetően te is ezt tapasztalhattad, miszerint az alacsony lányok (140-160 közöttiek) kimondottan a náluk sokkal magasabb férfiakat keresik, mert ezzel akarnak kompenzálni. A legdurvább ilyen eset, amit láttam társkeresőn, hogy egy 140 centis, 30 év körüli nő szigorúan feltételként szabta, hogy 173 cm fölött keres. Szóval ilyen jelenség (szerintem) létezik, méghozzá kimondottan az átlagnál (jóval) alacsonyabb nőknél, akik így kompenzálják az alacsonyságukat.

2023. máj. 13. 16:34
 34/48 anonim ***** válasza:
Ezt főleg a 2. válaszodra, egyben a kérdésre írtam válaszként.
2023. máj. 13. 16:38
 35/48 anonim ***** válasza:
96%
Zabald a meleg főtt ételt lefetyeld
2023. máj. 13. 17:03
 36/48 anonim ***** válasza:
91%
33. 177 nem olyan vészes, ha mellé jóképű vagy, sikeres az életben, sportos, nagyon jól szocializált (ledumálod a nőkről a bugyit), ilyesmik. Bőőőőven van mivel kompenzálni. De vegyél el még magadból 7 centit és tedd az arcod kevésbé jóképűvé. Teljesen más világ.
2023. máj. 13. 17:04
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
155 vagyok, férjem 168.
2023. máj. 13. 18:25
 38/48 anonim ***** válasza:
91%

Ebben mondjuk igazad van, ezek tényleg igazak rám: "ha mellé jóképű vagy, sikeres az életben (bár jelenleg képlékeny a jövőm), sportos, jól szocializált". Illetve van sokévnyi párkapcsolati tapasztalatom is (5 nővel), azért ez is számít. Viszont jómódú, pláne vagyonos nem vagyok (legalábbis saját vagyonom nincs), alig tudnék egy középkategóriás autót is megvenni jelenleg, utána lenullázódnék. Ellenben a kérdezővel.

A kérdezőről ugye tudjuk (már aki ismeri), hogy pocakos, átlagos külsejűnek tartja magát, párkapcsolata még nem volt (viszont annál több csinos prostival), cserébe viszont nagyon jómódúnak, sőt vagyonosnak számít.

Őszinte leszek, sosem értettem, hogy lehet ennyi ilyen kérdés, hogy "a nők anyagiasak/minden nő a pénzre megy", miközben Shrek már a második felsővezető, 2 millió+ bruttó jövedelemmel, akin átnéznek a nők. Shreken csak azok néznek át, akik neki is bejönnének (szép és csinos nők, ahogy ő mondja). De láttam már olyan felsővezetőt is, akin tényleg átnéztek a nők, pedig ő tényleg egy magasan intelligens, és komoly EQ-val rendelkező ember volt, ráadásul úgy jellemezte magát, hogy "eladható külsejű, igényes". Nem ők voltak az egyetlen magas státuszú és/vagy gazdag emberek, akik ilyen problémával küzdöttek.

Mások meg váltig állítják, hogy a nők nagy része anyagias, akkor hol van az igazság? Már régóta agyalok ezen, de nem tudom a választ.

2023. máj. 13. 18:50
 39/48 anonim ***** válasza:
75%

"Magasságon nem változtathat az ember, ezen van a lényeg."

És ez igaz. De semmi köze ahhoz, hogy nekem személy szerint a magas férfiak tetszenek.

2023. máj. 13. 18:56
 40/48 anonim ***** válasza:
98%

Nem a 170 centis férfiak nem kellenek a nőknek, hanem te.

Férjem is 170 centi, előttem se volt gondja a csajozással, én is probléma nélkül kezdtem ismerkedni vele. Bár igaz, ő nem iszik közel minden nap, nincs elhízva, és nem hímsoviniszta. Na meg nem is prostizott, így a szexuális kultúrája is magasabb annál, minthigy elfekszik, és várja, hogy jó legyen...

2023. máj. 13. 19:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!