Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai átlagnők is már olyanok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai átlagnők is már olyanok mint a Hollywoodi sztárok, a bőség zavara miatt boldogtalanok sokan?

Figyelt kérdés

Köztudott, hogy sok hollywoodi sztár azért lesz boldogtalan, azért drogozik, azért lesz esetleg meleg is, mert a hírneve miatt akkora választéka van hogy végül senki nem lesz neki elég jó.

Nos régebben ez még csak ugye amerikai hírességekre volt igaz, de a mai világ már annyira kitolódott a nők iránti túlzott kereslet irányába, hogy egy átlag nő is ilyen már? Mivel hogy manapság egy társkeresőn több tízezer olvasatlan levél porosodik egy teljesen átlagos sőt mindenféle nő profil fiókjában. Gyakorlatilag végtelen a választékuk. Nem tudom mitől borult fel ennyire a kereslet/kínálat a társkeresésben, de ez van.

Sok nő a bőség zavara miatt elégedetlen még az egyre tökéletesebb férfi felhozatallal is? Azt látom, hogy minden férfi maximálisan ad magára, sok pénzt keres, stb, mégis sikertelen. Régebben a férfiak (mondjuk a nagyapáink generációja) sokkal igénytelenebb, alkoholistább és prolibb volt, mégis mindenkinek jutott nő. Ma meg nagyon nem.

2023. máj. 12. 16:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

"Nem hiszem el a válaszokat, még kételkednek ebben?"

Én meg azt nem hiszem el, hogy nem troll vagy.

2023. máj. 12. 21:47
 22/23 anonim válasza:
100%

Valahogy még nem szúrta ki a szemem az a temérdek sok tökéletes férfi. Igaz nem kapok napi 100 db levelet, lehet hogy rosszul ismerkedem és nem adom ki fűnek-fának ismerkedős oldalakon a teljes nevem vagy teló számom. Elég gyakori a férfiak részéről (akik az elején arra panaszkodnak, hogy minden nő lemondja a megbeszélt talit), hogy hetekig chaten ismerkedik, és fél személyesen is bemutatkozni.

Irigyelve és persze szeretve hallgatom nagyszüleim történeteit, mennyivel őszintébbek voltak akkoriban egymással.

Próbálkoztam több vakrandival is, de volt már nem egy igénytelen is köztük. Nem vágyom nagyvilági férfira, csupán egy olyanra, aki nem csak dugásra keres partnert, vagy nem a mamahotelben éli 30-as éveit.

29/N

2023. máj. 13. 06:54
 23/23 anonim ***** válasza:

#22 akkor nem csak nekem van vér a pucámban a vakrandival. :D

Nem mondom, hogy nincs meg a maga varázsa de azért oda kell egy 0,00001sec válaszidős átállás amikor ott az ott.

2023. máj. 13. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!