Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bőség zavara, túl sok pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bőség zavara, túl sok pasi?

Figyelt kérdés

Más lány is tapasztalja szingliként hogy borzasztó sok férfi akar nála kezdeményezni és szabályosan elveszik ebben a rengetegben?

Egy ideje szingli vagyok és a férfiak gyakorlatilag minden felületen elárasztanak.

Ez édes dolog, én értéktelem a bókokat is, de kezdek teljesen összeroppanni a súlya alatt. Elveszek ennyi férfi között.

Pedig nincsenek hivalkodó képeim a közösségi oldalakon, társkeresőn se vagyok fenn (na jó Tinderen igen, de ott is ÖMLENEK a pasik).

Ja és olyan jó nő se vagyok, szerintem egy erős átlag, az arcom állítólag szép, meg jó alakom van (de sportolok ezerrel, szóval arról én tehetek hogy jó)

N/25

2022. jún. 3. 14:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
KamuViki97, már nem az első kérdésed. Van baj mi?
2022. jún. 3. 14:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora kamu.

Nem, én nem ezt tapasztalom.

2022. jún. 3. 14:50
 3/11 anonim ***** válasza:
96%

1. Ha felrakod magad a közösségi oldalakra mindenkinek elérhető módban, meg tinderezel, ilyesmik, akkor mit csodálkozol, hogy jönnek a jelentkezők? Ezekre számítani lehet már ha itt aktívan jelen vagy.

2. 'Bőség zavara', 'elveszel a rengeteg jelentkezők között' - ezek meg azt mutatják, hogy magaddal nem vagy rendben, nem vagy tisztában azzal, hogy pontosan mit is szeretnél. Először is tisztázd magadban, hogy vágysz-e kapcsolatra, milyen kapcsolatra vágysz, milyen életet szeretnél élni és ehhez milyen társ lenne a megfelelő. Céltudatosságot kellene elsajátítani elsősorban :)

2022. jún. 3. 15:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mire jók az ilyen kérdések ?
2022. jún. 3. 15:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gyenge próbálkozás.
2022. jún. 3. 15:14
 6/11 anonim ***** válasza:
97%

Kedves KamuViki!

Ha téneg nő lennél, nem irnal le ilyen faszsagot! Tudniillik, valoban sok pasi araszt el minket MINDEN feluleten, viszont ezeknek nagyrésze selejt. Így semmire nem megyünk vele!

Üdv

Egy tényleg nő

2022. jún. 3. 15:16
 7/11 anonim ***** válasza:
96%

6ossal teljesen egyetértek!

Egy másik tényleg nő.

2022. jún. 3. 15:24
 8/11 anonim ***** válasza:
95%
25 évesen nem tudtál túllépni azon, hogy normálisan nézel ki? Tinilányok témája ez az "állítólag jó alakom van". Ha eddig emberek között éltél, már rég ki kellett volna alakulnia egy normális önértékelésnek.
2022. jún. 3. 15:27
 9/11 anonim ***** válasza:

+1 a hatosra

egy másik tényleg nő :D

2022. jún. 3. 16:23
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként aki fiatal picit is helyesebb nő aktív szociális életet él (van sok barátja, ismerőse, heti szinten eljár programokra), illetve fent van valamilyen ismerkedős appon vagy oldalon is, az valószínűleg tényleg ezt éli meg. Csak ez nem egyenlő az összes nővel persze.
2022. jún. 3. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!