Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bőség zavara, túl sok pasi?
Más lány is tapasztalja szingliként hogy borzasztó sok férfi akar nála kezdeményezni és szabályosan elveszik ebben a rengetegben?
Egy ideje szingli vagyok és a férfiak gyakorlatilag minden felületen elárasztanak.
Ez édes dolog, én értéktelem a bókokat is, de kezdek teljesen összeroppanni a súlya alatt. Elveszek ennyi férfi között.
Pedig nincsenek hivalkodó képeim a közösségi oldalakon, társkeresőn se vagyok fenn (na jó Tinderen igen, de ott is ÖMLENEK a pasik).
Ja és olyan jó nő se vagyok, szerintem egy erős átlag, az arcom állítólag szép, meg jó alakom van (de sportolok ezerrel, szóval arról én tehetek hogy jó)
N/25
Mekkora kamu.
Nem, én nem ezt tapasztalom.
1. Ha felrakod magad a közösségi oldalakra mindenkinek elérhető módban, meg tinderezel, ilyesmik, akkor mit csodálkozol, hogy jönnek a jelentkezők? Ezekre számítani lehet már ha itt aktívan jelen vagy.
2. 'Bőség zavara', 'elveszel a rengeteg jelentkezők között' - ezek meg azt mutatják, hogy magaddal nem vagy rendben, nem vagy tisztában azzal, hogy pontosan mit is szeretnél. Először is tisztázd magadban, hogy vágysz-e kapcsolatra, milyen kapcsolatra vágysz, milyen életet szeretnél élni és ehhez milyen társ lenne a megfelelő. Céltudatosságot kellene elsajátítani elsősorban :)
Kedves KamuViki!
Ha téneg nő lennél, nem irnal le ilyen faszsagot! Tudniillik, valoban sok pasi araszt el minket MINDEN feluleten, viszont ezeknek nagyrésze selejt. Így semmire nem megyünk vele!
Üdv
Egy tényleg nő
6ossal teljesen egyetértek!
Egy másik tényleg nő.
+1 a hatosra
egy másik tényleg nő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!