Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bőség zavara, túl sok pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bőség zavara, túl sok pasi?

Figyelt kérdés

Más lány is tapasztalja szingliként hogy borzasztó sok férfi akar nála kezdeményezni és szabályosan elveszik ebben a rengetegben?

Egy ideje szingli vagyok és a férfiak gyakorlatilag minden felületen elárasztanak.

Ez édes dolog, én értéktelem a bókokat is, de kezdek teljesen összeroppanni a súlya alatt. Elveszek ennyi férfi között.

Pedig nincsenek hivalkodó képeim a közösségi oldalakon, társkeresőn se vagyok fenn (na jó Tinderen igen, de ott is ÖMLENEK a pasik).

Ja és olyan jó nő se vagyok, szerintem egy erős átlag, az arcom állítólag szép, meg jó alakom van (de sportolok ezerrel, szóval arról én tehetek hogy jó)

N/25

2022. jún. 3. 14:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon beindult mostanában ez a csávó, sorra írja ki a kamu kérdéseket.

De legalább valahogy életben tartja ezt a felületet a hülyeségeivel :D

2022. jún. 3. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!