Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj, ha túl személyes vagyok amikor ismerkedem? Ez mindenkinek túl sok?
Figyelt kérdés
Nem tehetek róla én szeretek mély dolgokról beszélgetni, nyitott könyv vagyok. Tudom hogy elsőre talán sok, de mit tegyek, ha így szeretek ismerkedni? :(2022. máj. 14. 11:36
1/9 anonim válasza:
Mély dolgokról csak olyan emberrel tudok őszintén és nyíltan beszélgetni, akit valóban ismerek és megbízok benne. Ha valaki az első találkozókon rám önti az egész életét, azzal nem tudok mit kezdeni.
Keress olyan embereket, mint te, bizonyára vannak.
3/9 A kérdező kommentje:
#1 Számomra ez az elidegenedés, hogy szolidárisak, együttérzőek csak barátokkal, családdal tudnak lenni, de a többiek levannak szarva. Ez sajna eléggé jellemzi a társadalmunkat.
2022. máj. 14. 11:49
4/9 anonim válasza:
Attól függ milyen témákat szoktál felhozni
5/9 anonim válasza:
Ez nem elidegenedés, simán idegen. Idegennel nincs meg a bizalom.
6/9 anonim válasza:
Ez nem elidegenedés. Egyszerűen mások az emberek. Én a falra mászok a bizalmaskodástól egy idegen embertől, nem tudom hogyan kezelni és nem is vagyok kíváncsi rá. A fokozatok híve vagyok, amikor már kialakult a bizalom, de akkor se legyek lelki szemetesláda.
8/9 anonim válasza:
Zavaró tud lenni, mindennek eljön az ideje, de nem a legelején.
9/9 anonim válasza:
Az őszinteség jó dolog, de tudni kell tiszteletben tartani a másik határait, nem szabad "átgázolni a kerítésen".
Ha már az ismeretség kezdeti szakaszában egészen bizalmas dolgokat osztasz meg magadról, az zavarba ejtő, sőt elriasztó lehet. Emellett úgy tűnhet, hogy agresszív módon sietteted a kapcsolat elmélyülését, hasonlóan bizalmas infókat elvárva a másiktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!