Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy roppan korai “kapuzárási pánikom” van?
19 éves vagyok, még soha nem volt barátom. Szerintem utoljára 7.osztályban egy fiú elhívott 1-2x randizni, és megfogtuk egymás kezét, de azóta semmi.
Pedig teljesen rendben van az önértékelésem, csinosnak tartom magam, egyetemista vagyok, szóval tanulok, fejlesztem magam.
A suli sok időt elvesz, a tanulás, még a barátaimmal se nagyon tudok találkozni, annyi vizsga van. Nap, mint nap ugyanazokkal az emberekkel találkozom, és ismerkedésre semmi időm, bár nem mintha lenne potenciális jelölt.
Próbáltam társkeresőn, nagyjából amiket hallottam róla, azok bejöttek, főként komolytalanok vannak fent, akikkel van, hogy még az első találkozóig (vagy beszélgetésig) se jutunk el. Természetesen tisztelet a kivételnek!!!!!!!
Nem tudom, hogy ez az én hülyeségem-e, de én például tartok attól, hogy majd az elsőhöz megyek hozzá, mert úgy érezném, hogy mi van ha lehetett volna valakivel jobb is és elszalasztottam a lehetőséget.
Nem tudom esetleg tanács, élőben hol lehetne normális emberekkel ismerkedni? Nekem az “vágyam”, hogy először barátkozzunk, lehet érezzük, hogy megvan a szikra, de csak utána alakuljon is ki bármi. Kicsit felgyorsultnak érzem a mai világot, plusz nem a legrendesebb srácokkal futok össze az életben ha eddig úgy adódott.
Nektek mikor volt az első barátotok? Le vagyok késve?
Esetleg valami javaslat, ellenjavaslat, nem tudom:)
Köszi ha elolvastad és akár írsz is!:))
11. kis stréber, mert komoly céljaim vannak az életben, amiért megdolgozom? Elém nem raknak és nem is fognak semmit a szüleim nem értem mi a probléma
Attól még, hogy nem volt senkim, nem azt jelenti, hogy nem tudok nemet mondani, vagy meggondolatlan vagyok.
Immáron kisebb-nagyobb megszakításokkal három éve próbálok ismerkedni, teljesen sikertelenül.
Korábban nem ismerkedtem aktívan, eleve későnérő voltam, majd volt egy plátói szerelmem gimiben, aztán egyéb egészségügyi és lelki problémákkal küzdöttem. Majd' két évig jártam terápiára, kijelentettem, hogy készenállnék egy kapcsolatra.
21 évesen randiztam, 22 évesen csókolóztam életemben először.
Hogy őszinte legyek, szerintem esetünkben nincs értelme "kapuzárási" pánikról, hiszen ki sem nyílt az a bizonyos kapu.
Hogy hogyan kezeld a helyzetet, azt nem tudom. 19 évesen én is nagyon hasonlóan éreztem, csak fiúként. Akkoriban én is rengeteget tanultam, egy ideig dolgoztam is egyetem mellett, meg ugye orvoshoz/terapeutához jártam.
Sokáig azt mondták, hogy "ráérsz még", "fiatal vagy", én meg elhittem. Aztán mikor észrevettem, hogy ilyen tempóban valószínűleg az alig 12 éves unokatesóm előbb lesz kapcsolatban, mint én, kicsit elszontyolodtam.
Majdnem negyed évszázados (úristen, ezt leírni is rossz) örökszűzként a tanácsom az lenne, hogy amennyire időd és lelkiállapotod engedni, nyílj meg az embereknek.
Te lány vagy.
Nem szeretnék ízléstelen lenni, de egy tapasztalatlan lányra sokkal nagyobb érdeklődés van, mint egy hasonló fiúra. Ha nem is társkeresőzöl, járj el legalább ismerkedős rendezvényekre, próbálj az egyetemen az ismerőseiddel közös programokat szervezni, ilyesmik.
A randizást pedig gyakorolni kell. Ha valaki nem tetszik 100%-ig, de nem taszít, én a helyedben legalább beszélgetnék egyet vele. Mégpedig azért, mert így gyakorlod a szituációt annyira, hogy ha eljön az "igazi", akkor kevésbé fogsz szorongani, bénázni.
Hajrá, fel a fejjel, sikerülni fog!
23F
Bazd, le kell szarni mit "vár el" a társadalom. Ha nem ártasz senkinek vele, akkor mindent úgy csinálsz, ahogy neked jó.
Nem volt még barátod? Nem baj, majd lesz.
A társkereső oldalakon sajnos arcon csapja az embert, hogy mennyi retardált idióta van. Elvétve találsz ott is 1-2 értelmes embert, de a nagy többsége teljesen hülye.
Érdemes esetleg eljárni táncolni tanulni. Ott meg lehet ismerni nagyon értelmes, rendes srácokat.
11. A szerver P*csák is éreznek.
Én is tanulóe vagyok, eljárni is max koncertre vagy motoros találkozóra megyek el.
Érdekes, mégis vannak akik mai napig oda vannak értem, stb.
Pedig én általában vagy itthon játszom vagy edzek.
Szóval nem kellene mindenkit megbélyegezned, annyira nem vagy tapasztalt hogy ezt tedd és jogod sincs hozzá. :)
Nem vagy elkésve, kérdező. Nekem az első szex sem úgy alakult ahogy vártam és a 2 komolyabb kapcsolatom se, pedig nálad valamennyivel idősebb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!