Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves fiú vagyok. Ugye még korai ezt gondolnom?
"Bár bevallom, egy jó ideje nem is próbáltam csajozni"
Tehát, mondjuk 6 éves korodtól 9 évesig próbáltál csajozni, de nem jött össze, ezért azóta semmi?
Na, jó éjszakát, fellőtték a pizsamát :-D
:D Hülyeség. Te ne álljál be a sorba, ne azért élj, hogy a fiú osztálytársaid közt menő légy, és még semmiről sem vagy lecsúszva.
Becsüld magadban, hogy tanulsz normálisan ésegy olyan lányt keresel aki szeret téged. Mert a mai fiúk legtöbbje nem ilyen.
Egyébként tényleg, ott áll előtted az egész élet, és amíg ők 30 évesen majd a kukából esznek, addig neked fényes jövőd lesz, ha harcolsz. És hidd el, akkor lesz majd egy barátnőd is, de ezeknek az idiótáknak valószínűleg max. A kuka lehet a szerelmük.
Egyébként én is 13 vagyok :D
Majd lesz barátnőd. Ráérsz még. Az osztálytársaid sajnos nyomorékok, ezzel nem lehet mit csinálni:)) "nincs barátnője, biztos homi" egyébként meg mi lenne, ha az lennél? Semmi. ._. Mindegy, engedd el. Pár évvel később úgyis te fogsz rajtuk röhögni...
Viszont nem hiszem, hogy ne létezne olyan lány a "mai világban", akinek ne jönnél be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!