Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 13 éves fiú vagyok. Ugye még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves fiú vagyok. Ugye még korai ezt gondolnom?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, sose lesz barátnőm. Még sose volt, sose csókolóztam, sose beszélgettem lánnyal őszintén romantikusan, én a kedvesebb lányok szemében a szeretetre méltó lúzer vagyok, akivel el nem tudnának képzelni kapcsolatot, de barátként kedvelnek, a kevésbé kedves lányok pedig levegőnek néznek. Bár bevallom, egy jó ideje nem is próbáltam csajozni, egyrészt mert ha eddig próbálkoztam, akkor annak mindig hatalmas csalódás lett a vége, másrészt pedig mert nem akarok ilyen Facebook-kapcsolatot, mint amilyenben a fiú osztálytársaim 50%-a él, nem akarok ilyen hú de menő csajozós dumákkal bevágódni, én csak egy olyan lányt szeretnék, aki magamért szeret, de félek, hogy a mai világban ilyen lány nem létezik. Ráadásul a "nagymenő" fiú osztálytársaim már egy ideje azzal csesztetnek, hogy hú de gáz vagyok, hogy még nem csókolóztam meg hogy ennyi idősen nem akarok barátnőt, az azt jelenti, hogy homi vagyok, meg hogy ne is csodálkozzak: nincs olyan lány, akinek bejönne egy ilyen dedós puhap.cs stréber, én sokáig rájuk se hederítettem, de egy ideje nem hagy nyugodni a gondolat, mi van, ha igazuk van? Kérlek, segítsetek.
2017. jan. 26. 23:44
 1/7 TR75 ***** válasza:
55%

"Bár bevallom, egy jó ideje nem is próbáltam csajozni"

Tehát, mondjuk 6 éves korodtól 9 évesig próbáltál csajozni, de nem jött össze, ezért azóta semmi?

Na, jó éjszakát, fellőtték a pizsamát :-D

2017. jan. 27. 00:02
 2/7 anonim ***** válasza:
69%

:D Hülyeség. Te ne álljál be a sorba, ne azért élj, hogy a fiú osztálytársaid közt menő légy, és még semmiről sem vagy lecsúszva.

Becsüld magadban, hogy tanulsz normálisan ésegy olyan lányt keresel aki szeret téged. Mert a mai fiúk legtöbbje nem ilyen.

Egyébként tényleg, ott áll előtted az egész élet, és amíg ők 30 évesen majd a kukából esznek, addig neked fényes jövőd lesz, ha harcolsz. És hidd el, akkor lesz majd egy barátnőd is, de ezeknek az idiótáknak valószínűleg max. A kuka lehet a szerelmük.

Egyébként én is 13 vagyok :D

2017. jan. 27. 00:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Másodiknak nagyon szépen köszönöm a választ!
2017. jan. 27. 00:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Majd lesz barátnőd. Ráérsz még. Az osztálytársaid sajnos nyomorékok, ezzel nem lehet mit csinálni:)) "nincs barátnője, biztos homi" egyébként meg mi lenne, ha az lennél? Semmi. ._. Mindegy, engedd el. Pár évvel később úgyis te fogsz rajtuk röhögni...

Viszont nem hiszem, hogy ne létezne olyan lány a "mai világban", akinek ne jönnél be.

2017. jan. 27. 17:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 13 éves vagyok és majdhogynem szánalmasnak tartom, hogy a még nálam is fiatalabb 12 éves osztálytársaim ott FOGDOSSÁK egymást az oszálytermben. Érted 12-13 évesen! Van olyan akinek 16 éves pasija van ... Szerintem az már túlzás, hogy vannak olyan velem egyidős lányok akik már nem szüzek. Mert, hogy ezek a "kapcsolatok" nem szerelemből vannak az is biztos. Visszatérve a kérdésedre pedig ne aggódj még bőven van időd, szerintem még 17-18 évesen is butaság lenne azt mondanod hogy soha nem lesz barátnőd, mert ki tudja lehet, hogy az egyetemen találod meg az igazit. 13/l
2017. jan. 28. 15:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat!
2017. jan. 28. 20:17
 7/7 anonim válasza:
Nyugodj meg én is 13 vok és en is vágyom mar egy kapcsolatra de annyit mondhatok hogy lessz barátnőd es az ilyen nyomorékokal ne foglalkozz mert nem éri meg légy pozitív és mindig a szívéből szóljanak a mondandoid es akkor biztos vagyok benne hogy egy lány beléd szeret majd😉😉🤙! Türelem.
2020. jún. 23. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!