9.-én volt az LH-teszt szerint peteérésem,amit éreztem is. Az alábbiak alapján korai lenne még babára gondolnom?
Figyelt kérdés
9.-én volt az LH-teszt szerint peteérésem,amit éreztem is.Majd aznap és az ezt követő napokban mindennap szeretkeztünk,kivéve tegnap.A tesztek 9.-től kezdve: 10.-ke szintén erősen +,11.-ke halványabb majd 12.-ke erősebb,és ma még erősebb lett.Valamint testápoló szerű folyásom van,nem sok és időközönként nyomás szerű érzés a mellbimbóimban.Gyakrabban pisilek,de nem iszom többet mint szoktam,és ici-picit émelyegtem,valamint pár napja minden du-án iszonyatos fáradság érzés kap el,szinte vezetés közben eltudnék aludni.Mit gondoltok?Korai még babára gondolnom?Válaszoljatok légyszives!Köszönöm!!!2009. márc. 13. 19:39
1/3 anonim válasza:
Ha ez a 9-e március 9., akkor nagyon korai. Ez azt jelenti, hogy max. 4 napos terhes lehetsz. A tünetekhez ez még nagyon korai szerintem. De kívánom, hogy ne legyen igazam.
2/3 anonim válasza:
9.-e elött mikor voltatok együtt? Mert a spermiumok 3-5napig is "megélnek" benned, de a petéd csak 12-24 órán megtermékenyíthető.
Nagyon szurkolok!Egyébként:
Egy cipőben járunk! 9-én volt pé-em, és én is úgy érzem sikerült: feszít a hasam, jobb oldalt szúrkál, húzódik a mellem, és sokszor (20 percenként) pisilek (és nem vagyok felfázva)
szurkoljunk egymásért:-)
3/3 anonim válasza:
Szerintem is korai. Ettől függetlenül lehetsz terhes, de a tüneteket még nem érezheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!