Sikerülhetett, vagy túl korai valamit is gondolnom?
17 hónapja próbálkozunk sikertelenül a teherbeeséssel. Utolsó menzim dec. 11-én volt,átlagosan 27 naposak a ciklusaim. Elvileg holnap,vagy holnapután kellene megjönnie.
2 naponta voltunk együtt,megvoltam fázva,amiből már gyógyulok kifelé. Ami érdekes,hogy szinte állandóan hőemelkedésem van(37,2-37,5),ami biztos nem a nátha miatt. Általában akkor jelentkezik,ha csinálok valamit(takaritok,főzök). Érdekelne,hogy volt már valakinek hasonló tünete,vagy van-e sejtése,hogy vajon mi lehet ez? Terhes lennék...?
Szerintem tesztelj egyet holnap reggel.
Nekem olyan tüneteim voltak mindkétszer a pozitív terhesteszt előtt, hogy néha levert a víz és vert a szívem.
Nekem is dec. 11-én volt meg utoljára, éppen most írtam én is ki a kérdésemet
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Nekem semmi tünetem nincs, csak alhasi görcseim vannak, de mióta szültem ez elég gyakori, úgyhogy ha úgy vesszük semmi különöset nem érzek.
Csinálj esetleg te is holnap reggel egy tesztet:) Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!