Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Reménykedhetek, mert már...

Reménykedhetek, mert már 1,5éve próbáljuk sikertelenül. Sikerülhetett?

Figyelt kérdés
Dec. 10-11-ére nem várom. Ebben a hónapban 2naponta szinte mindig együtt voltunk. Most nagyon fáj a cicim,és vékony fehér erek látszanak,amiket még sosem vettem észre. Úgy 3 napja éjszaka állandóan felkelek pisilni,és mindig azt érzem,h megjött. Holnap veszek tesztet,de addig hőzom ameddig bírom a tesztelést. Ráadásul életembe először tegnap este,azt álmodtam,h terhes vagyok.
2011. dec. 8. 09:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Reménykedni reménykedhetsz, de az éjszakai pisilés nem jelentheti még azt. Az majd csak a terhesség későbbi szakaszában jön elő. A megjön érzés már inkább. De ez csalóka is lehet. :(

A mellben az ereket nem tudom, nekem nem volt. De a cicim feszült, és nekem is volt megjön érzés. Mondjuk én a hányingerre figyeltem fel, mert nem nagyon szokott nekem hányingerem lenni. Szerencsére a terhesség további részében sem volt :)

Hajrá!!!!

2011. dec. 8. 09:44
 2/18 anonim ***** válasza:

Kedves Első!

Ami a pisilést illeti tévedsz.

Nálam tipikus kora terhességi tünet, mégpedig az esedékes menstruáció előtt jelentkezik.

Harmadik gyerekemnél épp azért teszteltem másnap, mert éjjel 5x ki kellett mennem, és ez gyanús volt... :o)

Szurkolok!

Azért még várj pár napot a teszttel, ha kibírod.

(ami a cicit illeti, szerintem is kevésbé mérvadó)

2011. dec. 8. 09:55
 3/18 A kérdező kommentje:
Konkrétan eleinte 3* mentem vécére,ma éjszaka pedig már 5*,és nem vagyok megfázva. A cicim ennyire még sohasem fájt. Ami furcsa,h megkívántam a narancsot,éjszaka is eszembe jutott,és ráadásul pont most fogyott ki a boltból,de holnap veszek.
2011. dec. 8. 09:58
 4/18 anonim ***** válasza:

Nekem konkrétan nem volt semmilyen tünetem a nemvárt előtt. Kívánós sem voltam, de úgy tudom hogy az később szokott jönni. De többször is olvastam hogy a gyakori pisilés a koraterhesség tünete is lehet. Nagyon szurkolok Neked! Remélem megírod az eredményt.

3 hónapos baba anyukája

2011. dec. 8. 10:05
 5/18 anonim ***** válasza:
Van hőgörbéd?? Az is segítene a válaszadásban! Megnézném ha belinkeled! Köszike
2011. dec. 8. 10:09
 6/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs,mert az eddigi munkám nem tette lehetővé,h mindig ugyanabban az időben hőmérőzzek. Annyi biztos,h majd egy hete az ébredési hőm 37,2-3, Tegnap este 37,4 volt.
2011. dec. 8. 10:11
 7/18 anonim ***** válasza:
Az esti hő az nem számít semmit! Csak az ébredési! Viszont ha tartósan ilyen magas értéket mutat és nem esik le akkor az jó jel!! Sok sikert!
2011. dec. 8. 10:15
 8/18 anonim ***** válasza:
46%
Én majd a 6-7 hétben kezdtem éjjel kijárni pisilni. A mindjárt megjön érzés volt nekem is, de az sem tünet, mert menzesz előtt lehet, még akkor is, ha általában nincs. Szerintem várd ki a hátralvő 3 napot, és ha késik, tesztelj!
2011. dec. 8. 10:21
 9/18 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem is inkább várd meg, hogy kimarad e, mert lehet hogy korán tesztelsz, negatív lesz de mégis terhes vagy, ez + 1 ok a csalódásra. Ha 10-11-re nem várod, akkor 12-én tesztelj, reggeli elsőből lehetőleg gyógyszertári teszttel (azok nem tévednek). Sok sikert!
2011. dec. 8. 10:38
 10/18 anonim ***** válasza:
Mióta terhes vagyok egyfolytában pisilek és már a 17 héten vagyok.
2011. dec. 8. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!