Reménykedhetek, mert már 1,5éve próbáljuk sikertelenül. Sikerülhetett?
Reménykedni reménykedhetsz, de az éjszakai pisilés nem jelentheti még azt. Az majd csak a terhesség későbbi szakaszában jön elő. A megjön érzés már inkább. De ez csalóka is lehet. :(
A mellben az ereket nem tudom, nekem nem volt. De a cicim feszült, és nekem is volt megjön érzés. Mondjuk én a hányingerre figyeltem fel, mert nem nagyon szokott nekem hányingerem lenni. Szerencsére a terhesség további részében sem volt :)
Hajrá!!!!
Kedves Első!
Ami a pisilést illeti tévedsz.
Nálam tipikus kora terhességi tünet, mégpedig az esedékes menstruáció előtt jelentkezik.
Harmadik gyerekemnél épp azért teszteltem másnap, mert éjjel 5x ki kellett mennem, és ez gyanús volt... :o)
Szurkolok!
Azért még várj pár napot a teszttel, ha kibírod.
(ami a cicit illeti, szerintem is kevésbé mérvadó)
Nekem konkrétan nem volt semmilyen tünetem a nemvárt előtt. Kívánós sem voltam, de úgy tudom hogy az később szokott jönni. De többször is olvastam hogy a gyakori pisilés a koraterhesség tünete is lehet. Nagyon szurkolok Neked! Remélem megírod az eredményt.
3 hónapos baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!