Reménykedhetek, mert már 1,5éve próbáljuk sikertelenül. Sikerülhetett?
Kedves Kérdező! Mi a helyzet? Nagyon szorítok Neked!
3 hónapos baba anyukája
Köszönöm nektek a válaszokat!
Ma reggel nem bírtam tovább teszteltem.Először semmit sem láttam,majd később nagyon halványan megjelent a második csík . A férjem is mintha látni vélné,de szerinte hamar teszteltem. Most is még néha úgy érzem mintha megjönne,de semmi. Hála Istennek!!! Ha hétfőig nem jön meg tesztelek,és meglátjuk. Nagyon szeretnénk már,hogy igaz legyen!
Sziasztok!
Nincs valami jó hírem,tegnap reggel megjött. Kicsit kiborultam,de új hónap, új remény. Köszönöm a biztató szavaitokat! Esetleg ha valaki tud valami jó tippet a teherbeeséshez az írjon,akár privátba,akár itt:)
A tipp: ne görcsölj rá, ne keress tüneteket magadon a nemvárt előtt egy héttel vagy 4 nappal, mert hidd el, találni fogsz, s aztán amikor megjön, akkor még jobban letörsz, mintha nem élted volna bele magad.
Egyik előző őszinte lepontozott válaszoló vagyok, aki magasról tesz a %-ra.
Kedves Kérdező! Ilyen velem is volt, főleg a próbálkozós időszakban... nekem azért volt mert túlságosan ezzel voltam szerintem elfoglalva, annyira hogy a végén úgy felborult a ciklusom hogy pé-m sem volt már.
Viszont ha veled nem ez a helyzet, tesztelj egyet, hátha Te is azon kevesekhez tartozol, akik menstruálnak terhesség alatt. Én nagyon szorítok Neked továbbra is, és írd meg mi a helyzet.
3 hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!