Reménykedhetek? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Peteérés óta (6 napja)vannak fokozatosan erősödő tüneteim: szurkálás a méhemben, hasfeszülés, puffadás és teljesen tünetmentes fehér folyás. A ciklusom 27 napos, korábban nem tapasztaltam semmi ezekhez foghatót. Ebben a ciklusban barátcserjét szedtem...2011. dec. 6. 15:53
1/6 anonim válasza:
korai ezen agyalni. Azt nem mondom, hogy ne reménykedj, de az ilyen kérdésekkel csak biztosítod magad arról hogy igen (mert mindenki ezt fogja írni) s ha megjön, annál rosszabb lesz. Te tudod.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Tudom, a türelem nagy úr, főként, amikor babára vár az ember. Azért is érdeklődöm, hogy tapasztalt-e valaki hasonlót, mert érdekel az ok, amiért a szervezet így reagálhat.
2011. dec. 6. 15:59
3/6 anonim válasza:
Ezeket olyan simán be tudod beszélni illetve a tested úgy produkálja őket...
4/6 anonim válasza:
Ezek lehetnek a terhesség jelei (de mint az előző hozzászólók leírták, lehet hogy csak produkálod, mert nagyon szeretnél terhes lenni)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is a válaszokat. Tudom, hogy vannak fantom jelek (akár a fájdalmak, akár a puffadás), ezért sem rohanok/rohantam azonnal tesztért. Majd ha elmarad a következő menstruáció, akkor lehet tesztelni. Az érdekel, tapasztalt-e bárki (bármiylen okból) hasonlót esetleg okozhatta-e ezt a barátcserje.
2011. dec. 6. 16:54
6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok. A tünetek azóta is megvannak, puffadás, mellfeszülés és már émelygés is. De a fehér folyás teljesen abbamaradt és a reggeli hőm szép lassan felkúszott 36,8-ról 37-re. A ciklusom 27 napos, a peteérés a 9-10 ciklusnapon lehetett, ma pedig a 21. ciklusnapon járok. Nekem eddig egyetlen ciklusom sem volt ilyen. Tapasztalt valaki hasonlót?
2011. dec. 10. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!