Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Mit tegyek? Úgy érzem, hogy korai nekem egy párkapcsolat, soha nem állnék készen, de mégis sokszor nagyon szeretnék barátnőt.
Általában egyszerre mind a kettő érzés jelen van bennem. Gyakran érzem magam rondának, butának, abszolút nem egy álomfiúnak. Sokszor megesik, hogy belegondolok, milyen lenne, ha lenne barátnőm, de sokszor szinte szégyenérzetem van, mert érzem, hogy nem tudnék megadni semmit egy lánynak, aki ellenben nekem mindent megadna. Soha nem lesz barátnőm, mivel egy lúzer, egy örök vesztes vagyok sok mindenben. Gyakran a gondolatmenet is kisiklik már eleve ott, hogy eleve senkinek sem kellenék, mert undorodom magamtól is sok esetben. Viszont sokszor mégis azon ábrándozom, képzelgek, hogy egy nekem tetsző, aranyos lánnyal szerelmeskedem, csókolózom, ölelkezem, esetleg kettesben vagyunk valahol stb. Volt már olyan, hogy úgy éreztem, hogy az lenne a legjobb, ha nem is vonzódnék a lányok felé és nem is táplálnék semmilyen lány felé érzelmeket.
Nem tudom mit tegyek. Azt sem, hogy most mi van. Miért van ez?
#2.
Mire fel? Ha nem vagyok egy nagy érték, akkor miért tartsam magam valamire? Racionális vagyok.
#5.
Prózákat és verseket is írtam, csinálok egy rakat dolgot, de van egy barátom, aki mindig jobb nálam mindenben és folyamatosan cinkel is, ahol csak tud. Mindenben mindenki jobb nálam, én csak kapaszkodni próbálok. Szánalmas és gyerekes egy létforma vagyok... Gyakran úgy érzem, hogy csak azért vagyok itt, mert anyáméknak kellett egy gyerek, Isten meg engem küldött, elvégre valakinek kell a szén-dioxidot is termelni, meg még több vizet fogyasztani...
Én csak szeretetre vágyom, de soha nem kaphatom meg. Ahogy ismerem magam, szinte biztos, hogy csak fájdalmat okoznék annak, akit szeretek, akaratom ellenére is.
Edzeni próbálok, de semmi eredményét nem látom.
Te hogy jutottál ki ebből a spirálból?
Engem kiszakított az egyetem elég durván. Nagyon jó barátokat szereztem magamnak, közös hobbit csinálunk (nekem pl edzés volt, de akármi lehet), jobban érzem magam a bőrömben azóta.
Amúgy tök mindegy mit gondolsz, ha valakit szeretsz, akkor azt próbáld neki megadni amire te vágysz. Ha nem értékeli majd lesz más, aki meg igen.
Az hogy a barátod jobb nálad... na és? Egyrészt lehet csak te látod így, az emberek általában a sajátjukat mindig rosszabbnak látják mint másokát. Másrészt meg ha jobb is az övé akkor ez ösztönözzön, hogy csak azért is jobbat írj. Ha tényleg élvezed az írást akkor menni fog, ha nem akkor meg ne csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!