Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz? Korai? Hogyan?
Sziasztok.
Mostanában elgondolkodtam azon hogy szeretnék egy fiút. De nemtudom hogyan. Nincsen sok fiú barátom, csak osztálytársam, de őket hanyagoljuk!!!
Szóval hogy lehet szerezni? Vagy hát értitek... Mivel nincsen ismerősöm aki fiú, ezért hogy lehet elérni hogy az utcán megállításanak? Vagy ez csak a filmekben van?
Tudom lehet kicsit értetlen amit írok de remélem érthető.
Köszönöm előre is a segítséget.
Kérlek olyanokat ne írjatok hogy ehhez még fiatal vagyok stb!!
Azert nem írtam mert akkor letiltanak. Megpróbálom elmagyarázni. 1 alma 3 három kiskacsa
😄 Érthető? 😂😂
Amúgy biciklizni szoktam. Szegeden lakom és a vértónál szoktam biciklizni a legjobb barátommal. Nem szoktam buliba menni meg semmi ilyesmi.
Ennyi idősen nem gáz az ha szeretnél valakivel járni.
Suliban tudsz ismerkedni akár az évfolyamtársaiddal.Esetleg a barátnőid bemutathatnak fiúnak.
Az utcán is leszólíthatnak, bár nem mindegyik fiú merész.
Hát az évfolyamtársaimról inkább nem mondanék semmit... Borzalmasak.nem a kinézetük. Hanem a viselkedésük.
Nekem 2 barátnőm van akivel beszélek. A többi osztálytársammal nem beszélek ilyenekről. Ők(a barátnőim) olyanok mint én. Nem ismernek egy fiút sem :/
Valami megoldás??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!