Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz? Korai? Hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Mostanában elgondolkodtam azon hogy szeretnék egy fiút. De nemtudom hogyan. Nincsen sok fiú barátom, csak osztálytársam, de őket hanyagoljuk!!!

Szóval hogy lehet szerezni? Vagy hát értitek... Mivel nincsen ismerősöm aki fiú, ezért hogy lehet elérni hogy az utcán megállításanak? Vagy ez csak a filmekben van?

Tudom lehet kicsit értetlen amit írok de remélem érthető.

Köszönöm előre is a segítséget.

Kérlek olyanokat ne írjatok hogy ehhez még fiatal vagyok stb!!

2020. máj. 13. 12:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem sokan mondják, hogy járjak el bulizni, és ismerkedjek ott, de ez több szempontól is problémás (ha komoly kapcsolatról beszélünk). Milyen helyekre szoktál járni, ami nem a suli? Mit csinálsz szabadidődben? Esetleg kiindulhatsz ezekből. (Egyébként azt nem is írtad, hány éves vagy, szóval nem tudjuk, ez tényleg korai lenne-e.)
2020. máj. 13. 13:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A korod fontos lenne tudnunk, mert csak így tudunk érdemben választ.
2020. máj. 13. 13:04
 3/11 A kérdező kommentje:

Azert nem írtam mert akkor letiltanak. Megpróbálom elmagyarázni. 1 alma 3 három kiskacsa

😄 Érthető? 😂😂

Amúgy biciklizni szoktam. Szegeden lakom és a vértónál szoktam biciklizni a legjobb barátommal. Nem szoktam buliba menni meg semmi ilyesmi.

2020. máj. 13. 13:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi idősen nem gáz az ha szeretnél valakivel járni.

Suliban tudsz ismerkedni akár az évfolyamtársaiddal.Esetleg a barátnőid bemutathatnak fiúnak.

Az utcán is leszólíthatnak, bár nem mindegyik fiú merész.

2020. máj. 13. 13:34
 5/11 A kérdező kommentje:

Hát az évfolyamtársaimról inkább nem mondanék semmit... Borzalmasak.nem a kinézetük. Hanem a viselkedésük.

Nekem 2 barátnőm van akivel beszélek. A többi osztálytársammal nem beszélek ilyenekről. Ők(a barátnőim) olyanok mint én. Nem ismernek egy fiút sem :/

Valami megoldás??

2020. máj. 13. 13:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha csinálsz valamit , mondjuk sport akkor azzal kapcsolatban. Ha nem, akkor facebookon panaszkodhatsz hogy milyen jó lenne szerelmesnek lenni.
2020. máj. 13. 13:37
 7/11 A kérdező kommentje:
Már próbálkoztam ezekkel :( semmi. Esetleg egyéb tipp?
2020. máj. 13. 13:44
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ennyi idősen sajnos nem nagyon tudsz máshogy ismerkedni.
2020. máj. 13. 14:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Utcán ne nagyon állítsanak meg. Ebben azért több veszély rejlik. Ha úgy alakul, valakit hozzád sodor az élet. Légy aktív, járj el sokat. Ismerkedni lehet könyvtárban, kávézóban, parkban, kutyafuttatón is...
2020. máj. 13. 15:49
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát próbálj meg sokat beszélni fiúkkal, akik tetszenek, próbálj velük közös témát találni és majd egy idő után lehet éreznek irántad valamit.
2020. máj. 14. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!