Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz? Korai? Hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Mostanában elgondolkodtam azon hogy szeretnék egy fiút. De nemtudom hogyan. Nincsen sok fiú barátom, csak osztálytársam, de őket hanyagoljuk!!!

Szóval hogy lehet szerezni? Vagy hát értitek... Mivel nincsen ismerősöm aki fiú, ezért hogy lehet elérni hogy az utcán megállításanak? Vagy ez csak a filmekben van?

Tudom lehet kicsit értetlen amit írok de remélem érthető.

Köszönöm előre is a segítséget.

Kérlek olyanokat ne írjatok hogy ehhez még fiatal vagyok stb!!

2020. máj. 13. 12:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Van egy oldal, a hoop, egy snapchates ismerkedős. 13-tól lehet regisztrálni, esetleg ott megpróbálhatod. Vagy pl facebookon beléphetsz az érdeklődési körödnek megfelelő csoportokba, chatcsoportokba, bár azért ezzel vigyázz. Esetleg gyülekezet, szakkörök, bármi ilyesmi klubba beléphetsz. Barátnőm pl eljár rajzolni valahova, ott is tett szert új barátokra.
2020. máj. 18. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!