Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Szerintetek menő az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Szerintetek menő az, ha láttok egy férfit sírni?

Figyelt kérdés

Elképedve nézem mostanában az egyik kereskedelmi TV-n futó "reality vetélkedőt", ahol egy állás megnyerése a cél. Nem értem, hogy valakinek hogy nincs annyi önkritikája, hogy alkalmasnak gondolja magát egy olyan meghirdetett pozícióra, aztán mikor már kellően megismerték és elküldik, akkor elsírja magát?! Az nem férfi, hanem még csak egy gyerek!

(Egyébként minden elismerésem neki, hogy eddig is eljutott! Én már sokkal hamarabb kiestem volna, de biztos nem sírnám el magamat egy ország előtt, vagy mint az a másik srác is, aki még versenyben van!)

2023. máj. 10. 11:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem menő egyáltalán. A műsorból párat láttam, szerintem úgy undorító ahogy van.

Az érzelmek kimutatása csupán.

Örülök neki, egy férfi ki tudja mutatni az érzelmeit, nem szégyen, sőt mutassa is ki, beszélje ki. Nekem anno azt mesélték, pont ezért is lesz több férfi öngyilkos, mert a férfiakat, fiúkat úgy nevelik, Ti aztán soha nem sírhattok mindig keményeknek kell lennetek, és a sok rossz dolog, csak gyűlik gyűlik az emberben,

2023. máj. 10. 12:59
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Én úgy nőttem fel hogy ha gyerekként szanaszét vertek akkor pluszban kicsúfoltak ha sírtam miatta. Felnőttként meg láttam hogy szakállas szipogó hapsiktól voltak odáig a nők...szal elvesztettem a fonalat
2023. máj. 10. 13:26
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem menő sírni, de nem is szégyen. Egy fizikai reakció.
2023. máj. 10. 14:12
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a kifejezetten mem meno, ha valaki nem sir, mert ahogy elottem is elmondtak az "buzïs", es ha erzelmi analfabetak a ferfiak.
2023. máj. 10. 14:15
 15/23 A kérdező kommentje:

Csak a tisztánlátás kedvéért, mert sokan összekeverik az elefántot a celofánnal! Az adott műsorban nem arról volt szó, hogy a srác elvesztette egy közeli hozzátartozóját, hanem egy versenyben alul maradt a nála jobbaknál és mikor kiesett, elkezdett bőgni! A másik srác még ki sem esett, csak a szőnyeg szélére lett állítva és már attól is pityergett!

Kérdem én, hogy gondolhatták ezek egy percig is, hogy egy valós helyzetben komolyan képviselhetik Leventét? Ha nem sikerül egy üzlet, nekiállnak sírdogálni?

Egy olyan pozícióban lévő embernek már erőt, magabiztosságot kell mutatnia magáról, nem mimózalelkűséget! Ha valóban férfiak lennének, akkor ezt képviselnék, de ezek még csak gyerekek!

2023. máj. 10. 15:23
 16/23 anonim ***** válasza:
83%
Téged ez miért zavar ennyire?
2023. máj. 10. 15:31
 17/23 A kérdező kommentje:

Annyira nem zavar, ettől még nyugodtan alszok, pusztán kíváncsiságból kérdezem, hogy más miként vélekedik a látottakról!

Én nem sírdogáltam volna, főleg nem a kamerák előtt, így nem értem ezt a fajta, indokolatlan reakciót!

2023. máj. 10. 16:01
 18/23 anonim ***** válasza:

A Leventésbe volt egy sírós srác, ha őrá gondolsz!

Na az tényleg idegesítő volt!

De szerintem ő ebbe is menekült!

Meg jól jön, ha sajnáltatni akarja magát!

2023. máj. 10. 16:16
 19/23 anonim ***** válasza:
53%

"Azzal a férfival aki ilyenkor nem sír, mikor majdnem elveszít, azonnal szakitok, mivel akkor nem szeret eléggé."

Ez mennyire utolsó aljas, önző gondolkodás, hogy majd TE eldöntöd, ki hogyan KELL, hogy reagáljon arra, hogy elveszít TÉGED. Én, én, én! Undorító.

Könnyek nélkül is megszakadhat az ember szíve.

2023. máj. 10. 16:47
 20/23 anonim ***** válasza:
19, XDDDD hallod, nyuga.
2023. máj. 10. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!