Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha menzesz után is annyira érzékenyen érint a társkeresési téma, hogy azonnal el tudnám sírni magam, akkor pszichológusra van szükségem?
Én Holdtölte idején járok így, bár akkor inkább a frusztráció ural le egy-két napra (valamiért hatással lehet rám a Hold, aminek alapból semmi értelme, de egy ideje figyelem már) - gondolj arra, hogy ez elmúlik. 1-2 napot kell kibírni, ha esetleg otthon vagy, akkor kicsit add is át magad az érzésnek nyugodtan (harcolni ellene elég stresszes) és utána jobb lesz.
Kicsit primitíven fog hangzani, de ilyenkor jó stresszlevezető lehet, ha "adsz egy kicsit élvezeteknek", ha érted a célzást. Nem oldja meg a dolgokat, de utána kicsit ellazulsz legalább. Egyél valami finomat amit máskor nem szoktál, nézz régi sorozatokat, nosztalgiázz... Én ezekkel élem túl az ilyen időszakokat. Persze nem tudom, hogy egy menstruáció utáni időszak milyen lehet, de ilyesminek képzelem.
Én is így vagyok vele :(
Láthatáron a számomra érdekes férfiak száma 0 db.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!