Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor menstruáltok foglalkozik veletek a pasitok?
Figyelt kérdés
Mit szoktatok csinálni? Filmezés? Beszélgetés? Vagy csak lefekszik aludni és nem foglalkozik veletek?2020. szept. 15. 22:21
1/11 anonim válasza:
Persze, ha nem menstruálok akkor sem csak szexelünk esténként. Annál tartalmasabb a kapcsolatunk. Beszélgetünk, filmezünk, társasozunk és hasonlók.
2/11 anonim válasza:
Úgy érted kiközösít, mert menstruálok, vagy úgy érted, hogy akkor nincs szex?
3/11 anonim válasza:
Mert te csak dugni kellesz neki? Ha vèrzel akkor nem kelledz semmire?
4/11 anonim válasza:
Nem értem. Szexuálisan nem foglalkozik veled, vagy egyébként sem? Mert mensi ide-oda, egyik opció sem elfogadható. A párom foglalkozik velem filmezés, törődés terén is ha menstruálok, és szexualitás terén is. ugyanúgy, attól függ hogyan tudjuk megoldani. Nem különülünk el attól, mert "tisztáltalan" vagyok, mint a középkorban, ha erre gondolsz :D
5/11 anonim válasza:
Nem vagyunk 20 évesek nem dugunk 0-24h-ben. Persze hogy foglalkozik. Akkor lenne baj, ha csak akkor lenne kedves, csak akkor lennének közös programok ameddig a szex tart. Az nem kapcsolat csak dugópajti lakótárs.
6/11 anonim válasza:
Én nem párkapcsolatban élek, hanem szexkapcsolatom van, de ettől függetlenül foglalkozik velem. Nem tudom, milyen barlanglakó ősemberrel vagy kapcsolatban, akinek megszűnsz létezni, ha menstruálsz..
7/11 anonim válasza:
Az én páromntudja, hogy mikor kezdek bele ebbe a projektbe, és ha mondjuk éppen ő készíti a vacsorát, akkor azokon a napokon igyekszik olyat készíteni ami nem olajos, húsos, sós, mert tudja, hogy az ilyen értelek nem esnek jól ha menstruálok.
Meg mindig vannak rejtett csoki és gumicukor tartalékai számomra és kezdek elkámpicsoródni akkor előkap valami édeset.
Sőt ha nagyon kisugárzik a fájdalom, akkor megnyomkodja a derekamat, hátamat.
8/11 anonim válasza:
Persze, és szerintem ez így normális.
9/11 anonim válasza:
Nem értem a kérdést, minden ugyanolyan mint akkor amikor nincs meg. Bugyiban alszok, ennyi a különbség.
Fura lenne ha elköltözne otthonról egy hétig, vagy nem is tudom, hogy kell ezt elképzelni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!