Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Titeket erdekel hogy mit erezhet a baratnotok mikor menstrual?
Úgy tudom görcsökkel jár, tehát kb. sejtem mit, elég sokszor van gyomor/bélgörcsöm és tudom, hogy az fájdalmas, az a tipikus lemerevedős "aaaaaaauuuh" fájdalom amikor még kiabálni se tudsz. De sajnálom is érte őket, kivéve aki ezt pajzsként használja, hogy másokat bánthasson.
Lásd még hajnali vádligörcs, az elég gyakori, szinte mindenki ismeri. Na AZ szintén veszettül fájdalmas.
A nőket érdekli, hogy mit érez egy férfi... bármikor?
Nem.
Szerintem nem különösebben érdekli őket.
Sosem hallottam még, hogy a pasi azt kérdezgeti ilyenkor a barátnőjétől, hogy "mit érzel drágám, fáj a hasad?"
Csak a "hisztit" látják, magát a biológiai folyamatokat nem.
Na, azért nem mindenki ilyen. Van aki teát főz neki, olyat ami ilyenkor hasznos.
Kivéve, ha az adott nő többször is visszaélt a helyzettel - nem mindenki ilyen, de létező jelenség - és egy idő után joker-nek használta, hogy bármit megússzon. Lásd még a különböző bűnesetek elkövetőinek "idegállapotban voltam" dumáját, ami viszont már tényleg röhejes.
5-ös, végül is nem kell érdekelnie.
De azért jó, ha elmúlik neki és megint meg lehet dugni, ugye?
Jesszus de primitívek vagytok.
Amúgy elmondanàm milyen érzés. Mintha megvágnád magadat a testeden, csak a nők belül érzik. Élesls érzés után pedig hasonló képpen mint ahogy az #1es írta le, egy gyomorrontásos, de nagyon erős fájdalom, csak lent. Van hogy ez hullámszerűen jön, de van hogy több órán keresztül nem enyhül.
Van hogy ha másképp ül a nő, vagy összegörnyedve fekszik enyhül az érzés.
Jaj, de rendes vagy. :)
Fiúk, megvan az a jelenet, amikor Superman a kryptonit hatására összegörnyed, fel se bír állni, és csak szenved? Na, pont ilyen.
22/L
Mindenkinek van egy kryptonitja :)
Különösebben semmit nem gondolnak erről a férfiak, mivel egy természetes jelenség.
De vannak akik figyelmesebbek ilyenkor. Igazából mondhatni türelmesebbnek kell lenni.
És a.. Igen szívem, igazad van drágám..megértelek..
Meg tejbegrízt főzöl ha épp az a kedvence
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!