Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk mit szoltok ha baratnotok menstrual? Hogy reagaltok ha kozli veletek? Ugyanugy bantok vele?
Figyelt kérdés
2014. márc. 1. 21:46
1/14 anonim válasza:
Mit szólunk? - Lefelé drágám! XD
2/14 anonim válasza:
Örülök, mert ez azt jelenti, hogy nem terhes.
4/14 anonim válasza:
Elmegyek sörözni a haverokkal végre.
5/14 anonim válasza:
Gyorsan lelépek, amíg még nem vett észre.
6/14 anonim válasza:
"Ugyanugy bantok vele?" --- > miért, leprás?
7/14 anonim válasza:
Hát ez az? Hogy kéne bánni vele?
Akkor nincs szex, és ennyi.
8/14 anonim válasza:
Hát ez kész:-D
Valaki örül ha lelécelhet,Valaki örül h nem lessz apa.XD
9/14 anonim válasza:
Én egy hagyománytisztelő ember vagyok, így ha a barátnőm menstruál, akkor bezárom a szobába, amíg a tisztátalansága meg nem szűnik. Addig az ajtó alatt tolom be neki a kaját, meg vödörbe végzi a dolgát.
Ész megáll az ilyen kérdésektől...
10/14 anonim válasza:
Utolsó azt hittem már mást tolsz be neki az ajtó alatt.:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!