Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, tegyuk fel, hogy van egy baratnotok, a suliban vagytok, beszelgettek, odajon egy nagymeno es beszol nektek. Hogyan reagaltok?
beszélketünk
*KŐBUNKÓ MEGÉRKEZETT, VÁÁ ITTVAGYOK*
-Ahha, oké - és fojtatod.. ennyi..
Ilyen még ugyan velem sose fordult elő pedig hajtottam a lányokat rendesen a gimiben.....de! a leghatásosabb ha lesz#rod és beszélgetsz tovább a barátnőddel. Ennyi!
Ha leállsz verekedni az nem jó akkor sem ha te vered sz#rrá az illetőt és akkor sem jó, ha téged vernek sz#rrá.
Előbbi estben egy agresszív állat vagy..+hidd el a kis patkánynak áll majd még feljebb ha gerincesebb fajta akkor hívja a haverjait ha sunyibb megy az igazgatóhoz,
utóbbi estben pedig nem kellemes ha sz#rrá vernek.A barátnőd előtt nem égsz - feltéve, ha szeret a barátnőd- mert amelyik lánynak ez szimpatikus az a csaj kissé gáz..nem az őskorban élünk..+ erőcsávót is leverheti valaki aztán majd annak a macája lenne..szóval az ilyen csajokkal aki emiatt elhagyna az féreg.
Szóval nemes egyszerűséggel telibesz#rnám a gyerek mondandóját!
vágjál undorodó fejet és mondd félhangosan hogy uh.. seeeggfej és folytasd. bár én lány vagyok úgyhogy nemtudom :D
inkább csodálkozó fejjel mondd, hogy hát ennek meg mi baja :D vagy lehet ez is lányos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!