Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szipy kérdése:
Titeket is zavar ha a baratnotok menstrual?
Figyelt kérdés
2015. jún. 4. 13:55
1/8 anonim válasza:
Talan, ha gorcsoldo, hisztioldo szexet kapna, nem cirkuszolna egy gázon. :)
2/8 anonim válasza:
nem zavar és egy férfit sem zavar. viszont ha téged zavar próbálkozzál kanokkal ott nem lesz ilyen gondod mer a homo hajlam benned van az látszik
3/8 A kérdező kommentje:
Be baszna ha lenne bennem :'DD
En sex kozbe kedeztem nem siman
Ugy engem se zavar
De sex kozbe meg nem probaltam , s ti azzal h vagytok
2015. jún. 4. 14:17
4/8 anonim válasza:
a páromat zavarja, engem mondjuk nem, olyankor jobban kívánom
5/8 anonim válasza:
Engem nem zavar, mióta gyógyszert szedek alig tapasztalok belőle vmit.
A páromat se érdekli, ugyan úgy van szex, ha épp megkivanjuk .
6/8 anonim válasza:
Kicsit zavar, hogy addig nem nyalhatom ki és a hangulata is rossz szokott lenni, állandóan hisztizik.
7/8 anonim válasza:
A párom mindig azt mondja: 'Jó katona vérben is harcol':D
Őt se zavarja..sokkal jobban kívánom akkor ráadásul a szexet:)
20/L
8/8 anonim válasza:
Csak akkor, ha nem akar szeretkezni. Olyankor ugyanis sokkal jobban kívánom. Azt a "szagot" semmilyen illatszer nem tudja elnyomni, és ilyenkor általában a pasikban is meglódulnak a hormonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!