Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok titeket zavar ha egy fiunak 15cm a farka vagy zavar, hogy nincs meg a 18?
Engem egyáltalán nem zavar.
Ez egy teljesen átlagos méret.
Szerintem teljesen jó méret.
Nem kell h 20 vagy nem tudom hány centi legyen. Az se olyan jó..
Jó a 10-11 centi az tényleg kisebb az átlagnál és nem mindenkinek kielégítő, de a 15 az szerintem átlagos méret.
És használni kell tudni ;)
formára kényes valaki... jah persze, az is egy felszínes gyökér csak... mert arról tehet valaki ha balra jobbra vagy esetleg felfelé görbül? Gratulálok.
Én nekem is van kedvenc mell feszességem mégsem vagyok kényes arra ha lóg.
Ez inkább minket, pasikat zavar, hogy mindig többre vágyunk. A lányok jól elvannak kisebbel is. Akinek nagyobb kell, hát keres olyat. Mi meg megtesszük ugyanezt a mellekkel! De nem hiszem, hogy bárkit eltaszított volna a normálon belüli kategória a másiktól. Sem mellben, sem farokban.
Azért arra kíváncsi lennék, ki mit ért az alatt, hogy jól kell bánni egy kis farokkal. Az elmúlt 25 év szexuális tapasztalataimból erre nem tudtam rájönni. Inkább a nagy farokkal kell jól bánni, mert arra figyelni is kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!