Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti magatokra zárjátok az ajtót amikor menstruáltok és zuhanyoztok/fürdötök?
Figyelt kérdés
2018. aug. 12. 22:04
1/14 anonim válasza:
Nem...szex közben is lát meztelen,akkor pl zuhanyzàskor minek zárnám az ajtót.Családtagok esetében zárom...
2/14 anonim válasza:
Kulccsal soha, ha rosszul leszel nem tud bemenni senki, hogy segítsen.
4/14 anonim válasza:
Én még be is nyalok a Vörös-tengerbe...
5/14 anonim válasza:
Amíg a szüleimnél laktam, a hónap minden napján csukott ajtónál fürödtem vagy tusoltam. Amióta a párommal élek, azóta nem csukom be, illetve télen igen, hogy ne hűljön ki a fürdőszoba, de a menstruációtól ez teljesen független.
6/14 anonim válasza:
Alapból csukott ajtónál fürdök. Nem kulccsal, de bezárom.
8/14 anonim válasza:
A becsukott ajto nincs bezarva.
9/14 anonim válasza:
Mindig csukott ajtónál fürdök, de sosem zárom be.
10/14 anonim válasza:
Együtt szoktunk zuhanyozni. Wc-hez becsukom, de be nem zàrom az ajtót, kulcsunk sincs hozzà, màsik zàrat meg nem tetettünk fel. Minek?. Tampont nyilvàn csukott ajtónàl cserélek, de egyébként mi szeretkezni is szoktunk ilyen napokon is. nincs benne semmi. A vérzés a női élet velejàrója, nem hadititok. Amúgy is, jó katona vérben is harcol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!