Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ha zuhanyoztok vagy fürdötök bezárjátok kulcsra az ajtót? Ha csak ketten laktok a barátotokkal. És mióta laktok együtt? 23l
Sima tusolásnál, fürdésnél be sem csukom az ajtót. Ha egyéb dolgom is van közben, pl szőrtelenítés, akkor zárom.
8 hónapja.
Ha bejön a barátom én szégyenlem magam,de nem tudom miert
3hónapja lakunk együtt
Nem zárom, ha akar, bejöhet, de amúgy gyakran zuhanyzunk közösen. 8 éve élünk együtt.
Egyébként emlékszem, az elején én is szégyenlős voltam, ami vicces, hiszen éltünk nemi életet, de csak sötétben szerettem szexelni, ill. ha bejött amíg zuhanyoztam, akkor szigorúan zuhanyfüggöny. x) Pár hónap alatt elmúlt a dolog, nagyon sokat dícsért a férjem, ez segített.
Nem is tudom, hol van a fürdő kulcsa. Együtt is szoktunk időnként tusolni (szex után mindig együtt), de nem járkálunk be, ha a másik bent van.
3 hónapja élünk együtt.
Nem szoktam bezárni, minek?
Olyan zuhanyzónk van, hogy tejüveg van rajta, épített zuhanyzó, még csak ki se emelkedek onnan.
De egyébként sem zárnám, a szexet világosban szeretjük, ha mar felavattuk a ház összes szobáját, ebédlőt, a teraszt és az udvart is, akkor pont a fürdőszobaajtót zárnám?
3 éve élünk együtt.
32N
Egyébként szerintem a párja előtt nem szégyellős senki, hiszen a társunk, a férjünk, élettársunk stb.Ha nemi életet élünk, akkor nyilvan látott már mindent, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!