Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon ciki ha azért kellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki ha azért kellett haza jönnöm randirol mert meg jött?

Figyelt kérdés

Késett már 9 napja. Ma voltam randizni és csak azt a kicsi vékony betétet tettem be. Azt hittem az elég ha meg is jön első nap alig van valami. Hát megjött de úgy hogy fel álltam és ömlött kifelé. Lehet azért jött meg így mert sokat késett?

Szóltam neki hogy mi van megertette és mondta hogy haza hoz kocsival.. 3.randi volt ez.

2021. jan. 15. 22:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%

Dehogy ciki...

(Fiúként mondom)

Ő is megértette a dolgot

2021. jan. 15. 22:56
 2/15 anonim ***** válasza:
48%
Most ennek a kérdésnek is mi értelme?
2021. jan. 15. 22:57
 3/15 anonim ***** válasza:
68%
Nő vagy és férfival randiztál. A férfiakra nem jellemző, hogy minden apróság miatt megszakítják az ismerkedést.
2021. jan. 15. 22:58
 4/15 anonim ***** válasza:
96%
Egyáltalán nem ciki.
2021. jan. 15. 23:00
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem ciki. Különben is, mit tehettél volna? Inkább vársz, és átázol?

Ez van, egyszerűen lekommunikáltad, kész. Ha értelmes férfi, felfogja.

2021. jan. 15. 23:07
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem az, nyugodj meg.
2021. jan. 15. 23:33
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy ha értelmes a férfi, márpedig leírás szerint az, akkor nem ciki.

Talán még az se lenne az, ha haza kéne menni, mert rádjött a cifra. Ezek nem olyan dolgok amikről mi tehetünk, illetve nem tudjuk kontrollálni(vagyis az utóbbi példát csak egy ideig).

2021. jan. 16. 00:11
 8/15 anonim ***** válasza:
43%
Nem ciki, de minden noi taskaban lapul egy tampon, es van WC-papir a vecekben.
2021. jan. 16. 02:10
 9/15 anonim ***** válasza:
60%
Inkább az a ciki, hogy felnőtt nő létedre még nem tanultad meg, hogy MINDIG kell lennie nálad tamponnak, betétnek az ilyen helyzetekre.
2021. jan. 16. 07:19
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
egyebkent tok mindegy, ciki-e, mar megtortent. szerintem nem az, ha normalis a csavo, megerti.
2021. jan. 16. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!