Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne ráírni egy férfira,akit szinte nem is ismerek?
Figyelt kérdés
Egyszer találkoztunk. Váltottunk pár szót. Úgy éreztem ,hogy az alatt az idő alatt végig flörtöltünk. Úgy érzem megtaláltam őt facen. Ciki lenne ráírni? Mit írjak neki?2020. nov. 7. 22:19
1/14 anonim válasza:
Egy próbát megér. Ha nem jön be nekem irhatsz. 38F
3/14 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. Mit veszíthetsz vele?
5/14 anonim válasza:
"Úgy érzem, megtaláltam"? Nem ismered fel képről vagy nem tudod a nevét?
6/14 A kérdező kommentje:
Csak a keresztnevét tudom. Nem vagyok benne biztos hogy ő az
2020. nov. 7. 22:43
7/14 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, írhatsz a találkáról vagy megkerdezheted bármi aktuálisról, akar a kijárási korlátozásról is panaszkodhatsz. Sokkal jobb ráírni, tenni valamiért, mint elmulasztani egy lehetőséget.
8/14 anonim válasza:
Nem ciki. Én is örülnék, ha kedves nők írnának rám.
egy ismeretlen férfi
10/14 anonim válasza:
Írjál neki.
Én is volt hogy megkerestem valakit facen, aki bejött és írtam neki.
Igaz abból nem lett semmi, mert nem írt vissza, de legalább kiderült még mielőtt túlgondoltam volna a dolgot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!