Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne ráírni egy férfira,akit szinte nem is ismerek?
Figyelt kérdés
Egyszer találkoztunk. Váltottunk pár szót. Úgy éreztem ,hogy az alatt az idő alatt végig flörtöltünk. Úgy érzem megtaláltam őt facen. Ciki lenne ráírni? Mit írjak neki?2020. nov. 7. 22:19
11/14 anonim válasza:
Ha nem vagy benne biztos, akkor még ne, csak ha tuti a dolog. Amúgy hogyan kezdenéd, azaz mit írnál neki?
12/14 A kérdező kommentje:
Írtam neki ,de egyenlőre nem reagált. Szerintem nem is nézi nagyon a facet. A legutóbbi képe is 2013-as
2020. nov. 8. 12:11
13/14 anonim válasza:
Eleg ciki ez a nyomulas. Ha erdekelsz, megkereslek. Ha nem jelentkezek, nem erdekelsz, akkor meg iszonyuan ketsegbeesettnek fogsz tunni.
14/14 A kérdező kommentje:
Ez hol nyomulás te ostoba 13as?
A nyomulás az amikor naponta több 1000üzenetet írnek neki illetve mennék a munkahelyére vagy valami.
2020. nov. 8. 16:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!