Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác,aki testileg nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác,aki testileg nem az esetem,de valamiért vonzódom hozzá miért?

Figyelt kérdés

Testvérem az közelébe költöztem. Neki van egy nagyon jó haverja. Így külsőre a srác nem az esetem,de egyik buli alkalmából elkezdtünk jobban beszélgetni,jobban megismerni egymást és már első perctől kezdve egy hullámhosszon vagyunk.

Nagyon fura mert azóta szó szerint zavarba vagyok a közelébe 24 éves vagyok,de úgy érzem magam,mint egy 15 éves tini,aki elkezd randizni életébe először. Nagyon fura. Én általában elég magabiztos vagyok,de a közelébe mégsem. Beszélgetünk azóta is és ő is azt mondja hogy nem tud kiverni a fejéből.

Hát nem tudom. Nyitnék fel csak félek. Mi van ha ez csak fellángolás? Hisz testileg nem az esetem,de mégis valami vonz benn. Ja igen lány vagyok

tegnapelőtt 21:01
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Hagyjad.
tegnapelőtt 21:16
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Miert nem az eseted testileg? Elhizott vagy mi a gond?
tegnapelőtt 21:16
 3/9 A kérdező kommentje:

Dehogy. Olyan kis apútest. Hát mindenkinek van egyfajta esete. Olyan ember,aki elsőre testileg fog meg,de nekem a személyisége tetszik nagyon

Sőt így már az egész ember is

tegnapelőtt 21:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg? Nincs ezzel gond, csak azt gondolod, hogy az eseted az a magazinból kell kilépjen, pedig nem. Ez a pasi úgy tűnik pont az eseted. Lehet te is hasonló vagy nőben.
tegnapelőtt 21:34
 5/9 anonim ***** válasza:
67%

"Mi van ha ez csak fellángolás?"

Lezárod és keresel mást.

tegnapelőtt 21:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy csaj meg 19evesen aki nem volt az esetem de rohadt jol kijottunk tetszettem neki, mai napig banom h meg se probaltam. Fiatalon azt hiszi az ember h ugy is jon mas akivel szinten kijossz es tetszik is, de a valosag az h ha nem vagy nagyon atlagos akkor ritka az az ember akivel megertitek egymast.
tegnapelőtt 22:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Jarj vele . Nem kell foglalkozni magyarazatokkal meg centikkel. Kell neked es kesz.

Ha jo rosszul fozol meg le is fogy egy kicsit 😂

tegnapelőtt 22:19
 8/9 he84 ***** válasza:
67%
Tudod kérdező, ez inkább jó, mint rossz, mert ez azt jelenti, hogy képes vagy jobban megszeretni a belsejét, a jellemét és a kisugárzását, nagyon nem vagy felszínes, akinek főleg a külső számít, ha a belső fontosabb, az nagyon is jó. Én is már vonzódtam régebben olyan férfihoz, aki külsőre nem volt nagyon vonzó, mégis vonzódtam hozzá a jó jelleme miatt és a kisugárzása miatt. A jelenlegi barátomhoz is inkább úgy vonzódok, hogy a belseje, a jelleme vonz inkább, meg a kisugárzása, a külseje másodlagos és átlagos, ám nagyon jó fej, néha ari férfi. A külső idővel változik, a belső sokkal kevésbé, legalábbis általaban az alap belső dolgok nem szoktak változni. Így csak azért, mert külsőre nem igazán jön be, de belsőre igen, ezért ne kerüld őt kérdező, butaság és elhamarkodott döntés lenne. A jól kijöttök és így is vonzódtok sokkal fontosabb és jobb, hosszabb távú jó kapcsolat lehet belőle, hidd el. Nem csak egy vonzó, szexi testtel lehet jó.
tegnap 01:13
 9/9 anonim ***** válasza:
48%

Úgy tűnik felnőttél, és rájöttél, hogy nem minden a test, inkább a személyiség a fontos

Sok sikert!

tegnap 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!