Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác,aki testileg nem az esetem,de valamiért vonzódom hozzá miért?
Testvérem az közelébe költöztem. Neki van egy nagyon jó haverja. Így külsőre a srác nem az esetem,de egyik buli alkalmából elkezdtünk jobban beszélgetni,jobban megismerni egymást és már első perctől kezdve egy hullámhosszon vagyunk.
Nagyon fura mert azóta szó szerint zavarba vagyok a közelébe 24 éves vagyok,de úgy érzem magam,mint egy 15 éves tini,aki elkezd randizni életébe először. Nagyon fura. Én általában elég magabiztos vagyok,de a közelébe mégsem. Beszélgetünk azóta is és ő is azt mondja hogy nem tud kiverni a fejéből.
Hát nem tudom. Nyitnék fel csak félek. Mi van ha ez csak fellángolás? Hisz testileg nem az esetem,de mégis valami vonz benn. Ja igen lány vagyok
Dehogy. Olyan kis apútest. Hát mindenkinek van egyfajta esete. Olyan ember,aki elsőre testileg fog meg,de nekem a személyisége tetszik nagyon
Sőt így már az egész ember is
"Mi van ha ez csak fellángolás?"
Lezárod és keresel mást.
Jarj vele . Nem kell foglalkozni magyarazatokkal meg centikkel. Kell neked es kesz.
Ha jo rosszul fozol meg le is fogy egy kicsit 😂
Úgy tűnik felnőttél, és rájöttél, hogy nem minden a test, inkább a személyiség a fontos
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!