Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt mondják társkeresőn csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondják társkeresőn csak azok az emberek vannak, akik valamiért gázosak, merthogy a jó pasik és csajok a való életben megtalálják egymást. Én fent vagyok Tinderen, ezek szerint gáz van velem?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 4. 19:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
69%
Sztereotípiák ugyebár.
2023. ápr. 4. 19:45
 2/18 anonim ***** válasza:
61%
Hülyeség. Egy csomó olyan kapcsolat van, ahol az egyik fél kancsal, mert állandóan a kiutat kajtatja. Kevés az értékes, mély kapcsolat. Aki ilyet keres, könnyen a társkeresőn lyukad ki.
2023. ápr. 4. 19:53
 3/18 anonim ***** válasza:
66%
Mert igazából az online felületek a legegyszerűbbek. Ennek az az ára, hogy nagyon felhígult és kontrolálhatatlan. Bárki regisztrálhat, annak adja ki magát akinek csak akarja. Sajnos ott leginkább csak a szexre hajtanak a pasik.
2023. ápr. 4. 20:01
 4/18 anonim ***** válasza:
23%
Nagyon kétségbeesettnek tartom azokat akik társkeresőkön kínlódnak. Mindegy mennyire jól néz ki, ez már nagyon alja.
2023. ápr. 4. 20:20
 5/18 anonim ***** válasza:
41%

Legyél fent rajta, ha akarsz, hátha beesik valaki értelmes. De ne erre építs.

A döntő többség tényleg gáz egy bizonyos kor felett, amikorra az átlagos emberek már megtalálják a párjukat.

2023. ápr. 4. 20:23
 6/18 anonim ***** válasza:
69%

Semmi gáz nincs veled. Akinek a környezetében nincs megfelelő partnerjelölt, és nem tud hetente minimum háromszor eljárni társasági eseményekre, annak egy társkereső teljesen jó alternatíva. Az igaz, hogy nem csak erre kell alapozni, tehát mellette azért ne gubózz be, de az, hogy fent vagy egy vagy több ilyen appon még nem tesz téged selejtessé.

Aki ilyet mond neked, nyilván szerencsés helyzetben van és egyik kapcsolat éri a másikat az életében vagy ugyanazzal van együtt 14 éves kora óta. Nem kell rájuk hallgatni. Mindenki úgy keres párt magának, ahogy tud, az eszközök szabadon megválaszthatók.

2023. ápr. 4. 21:51
 7/18 anonim ***** válasza:
56%
6. Az a baj, hogy az ember 10X eret vág magán mire talán(!) egy értelmes és egy ici-picit vonzó ember a látókörébe kerül. Hidd el, férfi oldalról is ugyanez a helyzet! Vagy azt csinálod hogy az összes nőre ráírsz egy 10-20 mondatos, értelmes levelet, vagy hagyod a fenébe az egészet. Ráadásul ha úgy akarsz ismerkedni hogy csak a neked tetsző nőknek írsz, akkor az reménytelen vállalkozás. Kivéve akkor, ha baromi jól nézel ki! Egyéb esetben arra sem méltatnak hogy megnyissák a leveled. Férfi oldalról nézve brutálisan lehangoló, nálam ez az online ismerkedés 2 nap alatt lezajlik, majd törlöm magam mindenhonnan, mert még az élettől is elmegy a kedvem. Aztán egy év múlva megint kipróbálom. Vicces de sok olyan nő van fent, aki már 10 éve is ott volt. Mondom 10 éve!
2023. ápr. 4. 22:37
 8/18 anonim ***** válasza:
Nem vagyok, épp ezért, mert gázos vagyok és senkit nem szeretnék tönkretenni.
2023. ápr. 4. 22:45
 9/18 anonim ***** válasza:
90%

#7 (#6 vagyok)

Értem én, hogy nehéz, meg minden, de ha egyszer nincs az ember közelében egy tucat korban hozzá passzoló, szingli partnerjelölt, akkor sajnos nem nagyon tudsz mit csinálni. Valahonnan fel kell hajtani azokat, akik nyitottak egy kapcsolatra és még valamilyen szinten hasonló élethelyzetben is vannak, mint te. A társkereső app nem egy szent grál, semmire sincs garancia, de jobb, mintha nem tennél semmit és csak várnád a sült galambot.

A nők, akik fent vannak már évek óta, ők vagy csak simán elfelejtették/ nem akarták törölni a profiljukat, vagy inkább komolytalan kapcsolatokat keresnek, nem hosszútávút. Amihez amúgy minden joguk megvan, nincs időkorlát egy ilyen appon.

2023. ápr. 4. 22:46
 10/18 anonim ***** válasza:
92%
Értem én! Egy időben hetente találkoztam 3-4 nővel. Az hogy a neten milyenek voltak, az egy dolog. A valóságban mindenki másabb. Volt amikor én, volt amikor ők mondták hogy hagyjuk. Én 37 évesen elengedtem a témát, azt vettem észre hogy lehangol, nagyban rontja az önbecsülésemet. Vidéken lakom, nem tervezek elköltözni, itt van a felépített életem. Ide nem jön senki, minden csak bp-ről meg külföldről szól. Akikkel beszélgettem(nők), azok mind menni akarnak, utazni, kalandok, programok ezerrel. Viszont ezt folyamatosan biztosítanom kellene. Én nem vagyok ilyen, ennél én sokkal nyugisabb ember vagyok. Szóval ha még ezt is hozzáadom, akkor konkrétan reménytelen a dolog. Holott van 2 diplomám, 6 éve működtetem a vállalkozásomat, mondhatni stabil lábakon állok. Én azt látom hogy nincs olyan nő aki nyugodt életet akar élni, sőőőőőőőőt, nálam helye lenne, nem korlátoznám semmiben. Akkor sem. Pont ezért engedtem el a dolgot, azóta kiegyensúlyozottan élek, magamra és a környezetemre koncentrálok. Van az a pont amikor el kell dönteni hogy feláldozod az életed, vagy inkább visszavonulsz.
2023. ápr. 4. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!