Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják társkeresőn csak azok az emberek vannak, akik valamiért gázosak, merthogy a jó pasik és csajok a való életben megtalálják egymást. Én fent vagyok Tinderen, ezek szerint gáz van velem?
10.
Vidéken férfiként...kemény. Egy éve keresek nőt, mivel nem akarok munkahelyet váltani, bejárásra alkalmas körben. Most tartok ott, hogy van valaki, akivel el tudom képzelni a jövőt, nem csak azt, hogy gyerektelen hétvégéken összefeküdjünk. Még egy igazi szexkapcsolat se jött össze a környékről, nekem meg nem ér annyit, hogy két órát autózzak aztán vagy dugunk, vagy nem. Az is igaz, hogy 7 évvel idősebb vagyok nálad, de látom, neked sem könnyű.
11. Mindenki azzal jön hogy szexre, szexkapcsolatra bárhol talál az ember nőt. Ez konkrétan nettó hülyeség. Ahol élek, ott még arra sincs esélyed, hogy leállj beszélgetni az időjárásról egy nővel. Ugyanis vagy házasok, vagy elváltak és költözőfélben vannak, vagy fiatalok akik alig várják hogy befejezzék a középsulit és lelépjenek. A megyeszékhelyek amik elérhető közelségben vannak, ott is kb. ugyanez a helyzet. Ha megnézem a társkeresőkön a környező megyéket, talán 40-50 nőt össze tudok számolni a 25-35-ös kategóriában, ebből a kölcsönös szimpátia száma NULLA. Ahogy írtad, én sem fogok 200km-t utazni, vezetni azért hogy találkozzak egy nővel, majd eldöntjük hogy áááá, mégse egymást kerestük. Sajnos én is voltam olyan elkeseredett régebben, hogy belementem volna szexkapcsolatba szinte bármilyen nővel. Vicces vagy nem, de még szexkapcsolatra sem találtam senkit, szóval valaki leírhatná hogy hol található az a rengeteg, sőt brutális mennyiségű kiéhezett nő, akik relatív de idegen férfiakkal ágyba bújnának. Persze oké, leveleztem nőkkel, de sehova nem haladt az egész, más elképzeléseink voltak. Nálam levelezésből szex sosem alakult ki, olyan sem volt hogy magához invitált volna valaki, vagy hozzám ellátogatott volna valaki. Szóval én igen kérdően nézek már azokra, akik szerint csak egy csettintés a szex. Azt még elhiszem hogy egy nőnek tényleg csak annyi, de egy férfinek nagyon nem.
Mivel szerintem nem vagyok nagyképű, sosem hoztam fel az anyagi helyzetemet. Én ezzel sosem fogok kérkedni vagy hogy ezzel csábítsak magamhoz egy nőt. Örököltem egy házat, ezt újítottam fel A-Z-ig, jelenleg szinte a legmodernebb technikákkal felszerelt az ingatlan. Imádok tevékenykedni, van egy 60 négyzetméteres temperált üvegházam. Azt is észrevettem, hogy amikor azt mondom hogy tevékeny ember vagyok, vannak céljaim, az taszítja a nőket. Volt aki megmondta, hogy neki olyan férfi kell aki mindig ráér. Bocsánat, én nem ilyen vagyok, én nem szeretek arra várni hogy valaki megmondja mit csináljak. Ja, van egy kis autó gyűjteményem és egy autószerelő műhelyem is. Viszont ez csak hobbi. Na ez is kiverte a biztosítékot egyeseknél, mert hogy én marhaságokra költök. Érted?! Semmit sem tudnak rólam, de már nem jó. Ááááh, néha már azt gondolom, hogy azok a pasik a nyerők, akiknek az a céljuk hogy konditerem, kis szakál, aztán rámennek azokra a nőkre akik majd eltartják őket. Csrében mindig olyannak mutatják magukat amit a nő elvár, mézes-mázas hazugságokkal tartják fenn az idilli állapotot. Istenkáromlás, de szoktam kerékpározni és motorozni is. :D Fúúúúj, és szeretem az állatokat is, fújjjj kutya és macskaszőr! :D Szeretek tanulni, van amikor egy egy érdekes témában elmerülök és kinézek hozzá tanfolyamot! Jéééézus Isten! :D
Mindenesetre nekem nagyon fura hogy ha érdeklődő vagy, nyitott, céltudatos, menedzseled az életed, az miért is rossz és bűn? A kérdésem költői volt, már írtam, elengedtem a témát. Még valami: nem iszom, nem dohányzom, nem drogozom! Szóval teljesen élhetetlen vagyok, unalmas, semmi kompromitáló nem derül ki rólam, mellettem nem kell izgulni hogy félrelépek, nem költöm el a családi kasszát haverokra, piára, bulikra. :)
Tetoválásom sincs, ez már tényleg mindennek a teteje! :D
4 éve a badoon ismerkedtünk meg a férjemmel, 40+-osak vagyunk és nem gondolnám, hogy bármelyikünk is gázos lenne. Viszont a való életben soha nem futottunk volna össze - én Pesten éltem és egy irodában dolgoztam, ő tőlem kb 40 km-re falun élt egyedül. Ha nincs a net, az életben nem találkozunk.
Arról, hogy a "normális " emberek nem itt, hanem a való életben megtalálják annyit, hogy előtte évekig voltam egyedül. A való életben kb egy valakivel ismerkedtem meg, ő is nős volt, így nem is lett belőle semmi. Pedig nem vagyok se ronda, se dagi, sőt. Ennyi idősen ha a munkahelyeden vagy a gyerek sulijában, edzésén nincs ott a herceg fehér lovon, akkor buktad.
Én nem tudom, a férjemnek vagy nekem volt-e oltári szerencsénk, azt gondolom, mindkettőnknek, hogy a net segítségével egymásra találtunk. Amúgy jóképű valóban és azt gondolom, én se nézek ki rosszul.
Előtte nagyon hosszú ideig társkeresőztem, sikertelenül. Van jelentkező nyilván, csak nem jó bárki. Ha bárki jó lenne, nem telne évekbe jó kapcsolatot találni.
Miért ne lennénk szerelmesek??? Mert 2 nap telefonálás után már eloben találkoztunk? Tavaly eskudtunk, szintén eloben:) 3 év együttélés után
De ne hidd el
Kuksolj otthon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!