Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi után túlságosan hiányzik a pasi, mit tegyek? Tudom talizunk a hétvégén, de valamiért fizikailag fáj és nem érzem jól magam hogy még hétvégéig ki kell bírnom, hogy nem érinthetem meg.
Figyelt kérdés
Nagyon nagyon hiányzik az ölelése és a csókja..): Itt ülök a szobámba is sírok mert így még pasi sose érintett meg, gyengéd volt és pont úgy érintett meg ahogy nekem az a legjobb! Volt már pár pasival dolgom, de az úgy érzem elég komoly kapcsi lesz! Most dolgozik ezért nem is nagyon beszélünk a facen se, de élőben olyan jó volt. Alig ír. Csak pár szívet néha.2024. máj. 8. 18:31
1/11 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nagyon kötődök..
2024. máj. 8. 18:32
2/11 Ghgj válasza:
Igen, valóban az a baj, és még öntudatlan is vagy, mert nem méred fel, hogy a hormonok tombolnak benned. Egy fasza kapcsolat megtalálásához és felépítéséhez hűvösebb fej kell, most meg az arcod és szedd össze magad.
3/11 Ghgj válasza:
Mondjuk újraolvasva szerintem troll vagy.
4/11 A kérdező kommentje:
nem trollság. Sajnos igaz, nagyon kiborít a hiánya.
2024. máj. 8. 18:38
5/11 anonim válasza:
Hát ez a pasas fel fogja veled törölni a padlót.
7/11 anonim válasza:
Akkor már el is buktad. Tipikus példája vagy a balek nőknek, sebaj, pár év múlva felteheted itt az újabb kérdéseidet. Hogyan szabaduljak meg a nárcisztikus férjemtől? Felmosórongy leszel ezt már most borítékolom, de akkor is ha a pasi normális.
8/11 anonim válasza:
Kérdező aki csak néha ír azt te nem érdekled. Nem szívecskéket kéne nyomatnia, vagy hízelegni hanem pl. munka előtt/után beszélgetni veled, ebédszünetben pár mondatot váltani, folytatni a beszélgetést ahol abbamaradt és hasonlók. Amúgy mégha komolyan is gondolná veled te el fogod cseszni mert betegesen kötődsz a jelölthöz és mégcsak nem is jártok. Nem fog tudni téged kielégíteni lelki téren soha. Pasizás helyett inkább mehetnél pszichológushoz ugyanis a kötődési zavarod az utadban áll a boldogság felé...
10/11 anonim válasza:
Egy randi után szivecskéket küldeni
.. ajaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!